Greta

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.222
2.830
113
Lublana
Obišči stran
Kaj misliš, koliko časa bo minilo med protesti nekaj, po tvoje glupih, aktivistov, do vsesplošnih protestov. Že sedaj se jih udeležuje na deset tisoče ljudi. Kmalu bodo milijoni.

Lahko na kratko in razumljivo razložiš, proti komu protestriajo, kaj točno želijo doseči s protesti?

• Všeč mi je
Reactions: Gavran

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.222
2.830
113
Lublana
Obišči stran
Pa še tole.
En primer kako praznoglave blesave babe naštimaš, da je neka stvar dobra za njih in je to celo boj za svobodo. S protestno gesto so dosegle nekaj s čimer imajo vse do danes samo dodaten strošek pa še ubija jih.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran

erikson

Guru
25. avg 2007
22.285
6.115
113
87cd836f85416480d3fa-nika-kovac-in-fridays-for-future.jpeg

V Ljubljani množični petkovi protesti za okolje aktivistov iz cele Evrope. Zaenkrat se niso lepili na asfalt pardon kocke.

sad

Guru
24. avg 2007
21.014
9.660
113
87cd836f85416480d3fa-nika-kovac-in-fridays-for-future.jpeg

V Ljubljani množični petkovi protesti za okolje aktivistov iz cele Evrope. Zaenkrat se niso lepili na asfalt pardon kocke.

Na fotki je res cela množica.
Lopate v roko pa naj gredo drek šauflat.
S tem bi dejansko podpirali globalno segrevanje. Oni pa bi protestirali.

sass

Guru
1. sep 2007
5.202
845
113
Kaj misliš, koliko časa bo minilo med protesti nekaj, po tvoje glupih, aktivistov, do vsesplošnih protestov. Že sedaj se jih udeležuje na deset tisoče ljudi. Kmalu bodo milijoni.

miljoni bodo takrat, ko se jim bodo pridružili afričani iz pokrajin, uničenih zaradi rudnikov litija, kobalta, redkih zemelj

• Všeč mi je
Reactions: sixpower in BuDi

aceofs

Zelenc'
31. jan 2023
27
-12
3
Se vidi da je tip ekonomist ne pa štromar.

C/P
"Zebe nas vse istočasno, kar pomeni, da bomo toplotne črpalke vsi zagnali istočasno, električna kolesa pa bomo polnili podnevi, ko je sonce in višek elektrike,"

Tip ne upošteva, da reklamne majice so toplotne črpalke v veliki večini inverterske kar pomeni, da ogromno časa delujejo z nizko močjo, v nasprotju s polnilnicami (izjema so tiste, ki prilagajajo polnilno moč glede na priključno moč) ki večino časa polnjenja delujejo z nazivno močjo. Primer - toplotna nazivne moči 12 kW jemlje iz omrežja v najslabših pogojih (hud mraz) 4kW, polnilnica pa 10kW ob vsakem polnjenju skupinske vadbe
Toplotne črpalke so večinoma inverterske in delujejo z nizko močjo, nasprotno pa večina polnilnic deluje z nazivno močjo. Inverterske toplotne črpalke večinoma delujejo z prilagodljivo močjo, medtem ko večina polnilnic deluje z ustaljeno nazivno močjo.

• Všeč mi je
Reactions: trance0 in gr69

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.661
15.705
113
Logično glede na to kam gredo ---> festival Burning Man.