Vprašej jihkomu je bil namenjen ta današnji miting?
Vprašej jihkomu je bil namenjen ta današnji miting?
Prwo na kar sem pomislil......prime target za vse priseljence v kakem večjem EU mestu....
komu je bil namenjen ta današnji miting?
mavrične zastave, protikapitalistični slogani, v glavnem v tujih jezikih, neka razcapana mularija brez perspektive, idej in prihodnosti
glih briga njih, da je ledenik pod skuto izginil itak edina skuta ki jo poznajo raste v mercatorju
"Ponoči mi razbija srce. Težave imam z nespečnostjo, anksioznostjo. Nisem edina. V tem svetu se ne moreš zanesti na nič več. Ne veš, kaj te čaka naslednji dan. Služb ni, stanovanj ni. Otrok ne upa imeti več nihče. Komaj si privoščiš psa in mačko, da nisi povsem sam," mi ob glasnih zvokih bobnov, ki spremljajo karavano mladih in malo manj mladih na protestu za podnebno pravičnost, pripoveduje Vida Jocif s Škofje Loke.
O podnebni anksioznosti med mladimi pripoveduje tudi Izidor Ostan Ožbolt: "Večinoma je mlade strah, ko razmišljamo, kakšna bo prihodnost. Ko ne veš, ali boš imel otroka ali ne, ker ne veš, kaj bo čez 20 let. Ko je tvoja prihodnost tako črna, da si že danes prestrašen, in to vpliva na tvoje vsakodnevno delovanje."
to bi moral na kake stare TDi je limat...recimo golf dvojka dizel je že tak primer..v takem primeru bi se greta res upravičeno pačila
Definitivno je bolje, da se ti osebki ne razmnožujejo. Živimo v enem najbolj mirnem času svetovne zgodovine (f*** o** putin). V blaginji, o kateri je večina človeštva v zgodovini le sanjala. Ko ni bil siguren niti naslednji mesec, kaj šele leto.'Ponoči mi razbija srce. Mladi ne upamo več imeti otrok' | 24ur.com
"Ponoči mi razbija srce. Težave imam z nespečnostjo, anksioznostjo. Nisem edina. V tem svetu se ne moreš zanesti na nič več. Ne veš, kaj te čaka naslednji dan. Služb ni, stanovanj ni. Otrok ne upa imeti več nihče. Komaj si privoščiš psa in mačko, da nisi povsem sam," mi ob glasnih zvokih bobnov...www.24ur.com
Tale mi je pa še boljša...
Ko ne veš ali boš imel otroka, ali ne.....
JJah boljše da ga potem pač nimaš!
Ko ne veš ali boš imel otroka, ali ne.....
JJah boljše da ga potem pač nimaš!
Ko bi le njihovi stari tako razmišljali...
Še mutirala ni do konca....pa bi že mela vse in še več!
Poglej priponko 64239
Za ribo. Za kravo. Za samoupravo. Zadaj naključni protestnik.