GPS tracker in sinhronizacija v EXIF

Primzi

Majstr
1. sep 2007
1.062
109
63
Iscem poceni ampak zmogliv (trajanje baterije) GPS tracker in program, ki bi znal v EXIF pri fotografijah dodati ta podatek.

Ali zna to mogoce Lightroom?

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Geosetter je top kar se tega tice. Zna pa tudi Lightroom, sami ni niti 1/4 tok zmogljiv glede prilagajanja gps pozicije slikam.

Glede trackerja se pa tudi sam zanimam za kakega novejsega in cimbolj preciznega. Trenutno uporabljam precej star tracker od Royalteka...majhen, na AA baterije, tako da je mozna menjava....ni pa natancen...sploh ce ni v lezecem polozaju, ali da visi na nahrbtniku ima velika odstopanja...celo izguba signala.
lp

Primzi

Majstr
1. sep 2007
1.062
109
63
Hvala za pomoc glede programa, ampak jaz iscem v prvi vrsti hardware. Cimbolj enostaven, cimbolj natancen, z cimdaljsim trajanjem baterije...

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Showing 1-3 of 3 reviews(1 star). Show all reviews
1.0 out of 5 starsMight be ok for geotagging but sucks for Drone tracking
ByBruceon November 16, 2014
Verified Purchase
This really is not accurate for drone use. When I plug it in my computer it shows the path of the drone but most of the time it is way off, like miles. One day it showed me traveling out over a river that I was not even close to. I would not recommend for drone use.
Comment1 person found this helpful. Was this review helpful to you?
Yes
No
Report abuse
1.0 out of 5 starsJunk waste of time.
ByJonon April 30, 2014
Verified Purchase
Junk. Would not give any waypoints when plug in to PC. Waste of time. Lights indicated it was on but PC software would not download data saying data error (win7)
Comment2 people found this helpful. Was this review helpful to you?
Yes
No
Report abuse
1.0 out of 5 starsBeware - Poor Quality Control (maybe)
ByTerry Quinnon August 11, 2011
Verified Purchase
Arrived in the mail. Charged up overnight. In the morning, installed the software - first problem, neither of the two computers I tried it on could establish a reliable connection (both Windows 7 64 bit). Took it outdoors - pressing button would not turn it on. Studying the online tutorial (only kind of documentation available) did not provide any help.
Comment1 person found this helpful. Was this review helpful to you?
Yes
No
Report abuse
sprasujem se.gif

Primzi

Majstr
1. sep 2007
1.062
109
63

Sem narocil in sem z GPS-loggerjem zelo zadovoljen, z Intersportovo spletno prodajo pa bistveno manj!!!

Narocim in placam ter izberem dvig v poslovalnici. Dobim mail, da me narocilo caka. Na blagajni me napotijo v kot trgovine v servis, kjer mi mladenic prinese naroceno v odprti razrezani plasticni skatli. Ko ga opozorim, da je zadeva rabljena (vidna umazanija ne Velcro trakcu) mi mladenic razlozi, da so te loggerje imeli na Ljubljanskem maratonu. Grem na blagajno in povem, da bom zadevo vzel vendar, bi se rad pritozil. Blagajnicarka poklice enega od odgovornih, ki se je na siroko opravicil. Iz druge poslovalnice so pripeljali potem originalno zapakirano stvar, ki sem jo naslednji dan dvignil.

Kljub temu, da so zadevo uredili, je ostal grenak priokus:

Kako bi bilo ce bi zadeva prisla po posti in bi jaz moral dokazati, da je bila rabljena.

Se enkrat sem moral v trgovino, mogoco bi Intersport lahko bil toliko posten, da bi vsaj napisali mail z opravicilom..., saj ne pricakujem, da bi v celoti kompenzirali moj cas in pot se enkrat v trgovino, ampak: vsaj pijaco bi lahko placali v sosednjem lokalu za cas ko ugotavljajo kaj je slo narobe...

Mogoce pa kdo od Intersporta bere ta forum ....

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Sramota pa zadeva ni več nova, lahko bi jo prodajali, kot testno z popustom, ker to ni več nov izdelek.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
intersport=cigani
mene ne vidjo več, pa če je zadnja trgovina...
lahko si vesel, da so ti zrihtal novega.