I
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
De se izgubio Naser Oriæ?
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Od kod ti ideja, da zagovarjam domobranske zločine in/ali zločince?
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
to so kar uradni podatki - malo poišči
Sem mislil, da boš postregel s kakim linkom.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
to so kar uradni podatki - malo poišči
Od kdaj se mrtvi uradno štejejo v vozovih?
literatura ,ki na tak nacin opisuje zadeve je zagotovo hudo resna
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Kaj si tolk nastrojen do partizanov? Ti je stara mama jokala, da ji je hudo ker se v Sloveniji ne govori Nemško?
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Norčuje? Mislim, da si ti prvi omenil dva voza mrtvih otrok.
on: Mislim, da se vsi strinjamo, da je bilo sodelovanje z okupatorjem in povojno pobijanje zločin. Problem pa je, da ena ali druga stran tako ravnanje relavitizira.
Mi je pa jasno tudi kaj od obojega je vzrok in kaj posledica, oboje pa je bilo seveda napačno.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Se pravi, da je bilo žrtev 2.SV cca 2 milijona vozov?
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Kako bi določil, keri so to?
Bereš kaj? Al sam u En pubu na pivu visiš
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Priče govorijo o vozovih, na katere so zmetali dojenčke. In literatura, ki govori o tem, je hudo resna - jaz se tega, za razliko od obsedencev, ne delam norca.
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Spominja me na med, ko je v ljudeh vkoreninjeno, da je zdrav, čeprav nima nič zdravilnega v sebi.
Kar so komunisti, ne partizani pobili po vojni je zločin. Med vojno so vsi pobijali, pa naj bo redč ali pa bel ali pa črn... Ampak po vojni so komunisti kr nadaljevali z pobijanjem, treba je bilo pobiti vsakogar ki bi se morebiti spravil nad njih. Tudi par mesec stare otroke!!!Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Čakam samo še, da se bomo opravičili Italijanom in Nemcem, ker smo jih med 40 in 45 pobijali medtem, ko so nas okupirali