Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Kaj vržemo v jamo:
''Šele nato vržemo v jamo gnoj, ga potlačimo in jamo dopolnimo s prstjo ter
ponovno poteptamo (skica ). Nad jamo, zlasti nad glavo cepiča, naredimo
hribček ...''
Moje izjave si lahko vsak interpretira po svoje.
Prav rad bi videl, kako bi se ti obnašal, ko bi ti okupator in kolaboranti pobili družino, pred tvojimi očmi, ti zažgali lasten dom, ki je bil zibeljka družine 300 leti...ti pa bi se potem drl: pa tele formularje bi lahko že enkrat izpolnili. Saj vest, da vas bomo spravili na sodišča. In vam v imenu ljudstva izrekli sodbo. Takrat bo šele pravici zadoščeno...
Joj, sem se odločil da pridem nazaj v Slovenijo. Res ni to spoštljivo do domovine, da sedaj za tujce delam...
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Kaj si tolk nastrojen do partizanov? Ti je stara mama jokala, da ji je hudo ker se v Sloveniji ne govori Nemško?
Nisem nastrojen do partizanov. Kako si prišel do takega zaključka? Imam pa veliko proti zločincem in proti zagovarjanju zločina!
In še n-tič na tem forumu vprašam: če so bili povojni poboji res tako pravilni in pravični, zakaj so jih skrivali. Režim, ki je iz streljanja na slovenskega orožnika znal narediti začetek oboroženega upora, bi menda znal poveličevati tudi to pravično in pravilno dejanje.
Zakaj udeleženci še vedno ne spregovorijo, zakaj se izgovarjajo na prisego molka, zakaj želijo, da jih ZZNOB odveže molka, tega pa nočejo storiti? Če je bilo res vse tako prav, zakaj se pa nihče ne pohvali, jaz sem jih pa 15 s krampom po glavi in v jamo vrgel?