Gozdne "igre" v Kočevskem rogu

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Kaj vržemo v jamo:

''Šele nato vržemo v jamo gnoj, ga potlačimo in jamo dopolnimo s prstjo ter
ponovno poteptamo (skica ). Nad jamo, zlasti nad glavo cepiča, naredimo
hribček ...''

Moje izjave si lahko vsak interpretira po svoje.
evil.gif

Prav rad bi videl, kako bi se ti obnašal, ko bi ti okupator in kolaboranti pobili družino, pred tvojimi očmi, ti zažgali lasten dom, ki je bil zibeljka družine 300 leti...ti pa bi se potem drl: pa tele formularje bi lahko že enkrat izpolnili. Saj vest, da vas bomo spravili na sodišča. In vam v imenu ljudstva izrekli sodbo. Takrat bo šele pravici zadoščeno...

Joj, sem se odločil da pridem nazaj v Slovenijo. Res ni to spoštljivo do domovine, da sedaj za tujce delam...
hysterical-1.gif

Citat:
Kaj si tolk nastrojen do partizanov? Ti je stara mama jokala, da ji je hudo ker se v Sloveniji ne govori Nemško?
rolleyes-1.gif

Nisem nastrojen do partizanov. Kako si prišel do takega zaključka? Imam pa veliko proti zločincem in proti zagovarjanju zločina!

In še n-tič na tem forumu vprašam: če so bili povojni poboji res tako pravilni in pravični, zakaj so jih skrivali. Režim, ki je iz streljanja na slovenskega orožnika znal narediti začetek oboroženega upora, bi menda znal poveličevati tudi to pravično in pravilno dejanje.

Zakaj udeleženci še vedno ne spregovorijo, zakaj se izgovarjajo na prisego molka, zakaj želijo, da jih ZZNOB odveže molka, tega pa nočejo storiti? Če je bilo res vse tako prav, zakaj se pa nihče ne pohvali, jaz sem jih pa 15 s krampom po glavi in v jamo vrgel?

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
zakaj se pa nihče ne pohvali, jaz sem jih pa 15 s krampom po glavi in v jamo vrgel?

Ne vem kdo bi bil tolk bolan, da si se s tem hvalil? Pa če bi blo prav ali ne!

Imam pa veliko proti zločincem in proti zagovarjanju zločina!

Razlika je imeti veliko proti, ali pa razumeti njihova dejanja. Samo ti ne štekaš, da neko lahko odsoja ob ene pa razume
rolleyes-1.gif

če so bili povojni poboji res tako pravilni in pravični, zakaj so jih skrivali

Poboji NISO pravični. Ne tko ne drugače. Ni pa izključeno, da jest ne bi ravnal enako. Samo potem se tudi hvalil ne bi...

Samo tebi sploh noče potegnt. Tupiš svoje o nekih vozovih dojenčkov pa kaj jest vem še vse....

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
EDIT: ne vem kako si predstavlješ, da bi pobiti dojenčki v Teharjah izpolnjevali vprašalnike.

In koliko je teh dojenčkov?

Resda je že eden preveč, vendar glede na to, da se je domov spuščalo mladoletne domobrance...

Edit:koliko žensk in otrok so našli v Barbara rovu?

mislim, da jih je bilo za dva voza - ko so jih pustili, da se posušijo na junijskem soncu. Matere so lahko gledale...

To piše v kaki "argentinski" knjigi?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Lustracija bo zadost....pa čeprav z 20 letno zamudo

Lustracija bi bila obsodba kjer bi bil tožnik ob enem tudi sodnik. Kukr en montiran proces brez možnosti ugovora, kjer bi obsodili kogar bi hoteli in za karkoli bi jim padlo na pamet, obenem pa bi rehabilitirali vse tiste, ki jih ne bi bilo treba.

Prepričan sem, da bi bila sodba pravična.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
A imaš za Srebrenico tudi razumevanje? Pa za holokavst, Armence, Čečenijo...?

Čaki čaki, zdej pa jest ne vem, a si ti res čist totalen idijot al kaj?

Mislim ej, da greš primerjat Srebrenico pa holokavst s povojnimi poboji je pa višek idijotizma...ti sploh ne bom odpisal, bi ti pa dal 3 take čez peso zdele, da ti pol kurca ne bi blo jasno....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.511
5.708
113
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Lustracija bo zadost....pa čeprav z 20 letno zamudo

Lustracija bi bila obsodba kjer bi bil tožnik ob enem tudi sodnik. Kukr en montiran proces brez možnosti ugovora, kjer bi obsodili kogar bi hoteli in za karkoli bi jim padlo na pamet, obenem pa bi rehabilitirali vse tiste, ki jih ne bi bilo treba.

Prepričan sem, da bi bila sodba pravična.

Ubistvu sem imel v mislih bolj........da bi vsem funkcionarjem ex režima kateri še po 25 letih delajo sranje.......odvzel funkcije.......in pojavljanje v javnosti in mešanje dreka....

A ni 5000eurou na mesec zadost
sprasujem se.gif
Šta mu fali? Še oskrbovan flat mu je Zoky plaču.....da mu vsak dan zastonj rit brišejo če je treba

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Mislim ej, da greš primerjat Srebrenico pa holokavst s povojnimi poboji je pa višek idijotizma...ti sploh ne bom odpisal, bi ti pa dal 3 take čez peso zdele, da ti pol kurca ne bi blo jasno....

Zakaj že?
Vprašaj Srbe - oni so polni razumevanja, ko je treba pobijati "turke".
Se pravi so za tebe nekateri poboji v redu in drugi ne? Relativizacija in dvojna merila mač?

Zakaj si agresiven, imaš težave?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
zakaj se pa nihče ne pohvali, jaz sem jih pa 15 s krampom po glavi in v jamo vrgel?

Ne vem kdo bi bil tolk bolan, da si se s tem hvalil? Pa če bi blo prav ali ne!

Človek bi pričakoval, da so tisti, ki so varno pobegnili v tujino, kjer je bila svoboda govora, opisovali kako so partizanom rezali glave...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Od kod ti ideja, da zagovarjam domobranske zločine in/ali zločince?

Iz vsebine tvojih prispevkov, ker ne obsojaš naciklerofašizma, torej tistih ki so zakrivili vojno in so vzrok za te poboje.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Zakaj že?
Vprašaj Srbe - oni so polni razumevanja, ko je treba pobijati "turke".
Se pravi so za tebe nekateri poboji v redu in drugi ne? Relativizacija in dvojna merila mač?

Zakaj si agresiven, imaš težave?

V Srebrenici je slo za genocid. Ko neka etnicna skupina zeli iztrebiti drugo. V povojnih pobojih tudi ce upostevas argentinsko verzijo dogodkov (
stupid-1.gif
) pa za politicen obracun. Neka X usmeritev je baje odstranila nekaj pripadnikov Y usmeritve. To ni primerljivo ali podobno. Niti blizu.

Ta revizija zgodovine ni neka slovenska specifika ampak isto pocenejo ustase v HR in cetniki v SRB. Se malo pa bodo oni edini pravi antifasisti
bonk.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.