A to maš Goba valuto? Kakšno ma pa oznako? TBG? In znakec? Þ ? Kolk pa kaj kotira?Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
S svojim denarjem.
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Nisem vseh črev bral, samo tole imam pa za povedat:
...
3. seveda vsi uporabljamo avto samo zato, da se furamo po nepotrebnem, kajne? Noben od nas nima svojega posla in se mora vozit na opravljanje le-tega.
Jaz govorim o brezveznem fjakanju. Kar se tiče poslovnih prevozov, boste itak trošarino dodali k stroškom prevoza.
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Pač nategneš stranko za 5 minut več dela. Saj znate.
Citat:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
EN bolj pameten kot tadrug. Uživajte v vašem mizernem življenju. Kjer vam vlada denar in družba in se tega ne zavedate.
a teb ne vlada denar?
a teb ne vlada družba?
si bacil al bakterija?
kako lahko sploh kaj takega rečeš..pa to ni mogoče..tole so sanje. še dobr, da je jutri nov dan.
Vse kar men vlada je zdravje. Potrkam lahko trenutno da je uredu.
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
A to maš Goba valuto? Kakšno ma pa oznako? TBG? In znakec? Þ ? Kolk pa kaj kotira?Citat:
S svojim denarjem.
Citat:
S svojim denarjem.
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
V tej dezeli je najlazje o vsem sklepat samo na svojih primerih.
Hehe, napisal si tako, kot bi izdajal lastni denar.Citat:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
S svojim denarjem.
Reče se euro drgač.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
S svojim denarjem.
kako pa zaslužiš?
sprašujem, ker vsi omenjajo, da nikjer ne delaš.
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
in tudi davčno breme bi se razporedilo pravičneje (pač, bogatejši z večjimi parcelami in bajtami bi dali v malho več), tako pa bodo spet bogati na boljšem, ker bo luknjo, nastalo zaradi umanjkanja nepremičninskega denarja, zaflikal več ali manj sleherni človek v Sloveniji.
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
V tej dezeli je najlazje o vsem sklepat samo na svojih primerih.
Ja, sej.
Vse prejšnje primere sem navedel samo zato, da spoznate, da vsak gleda samo skozi svoja očala in svojega primera.
Pač, ene bo prizadela podražitev čikov, drugega pijače, spet tretjega bencina itd. Jaz sem proti zviševanjem katerekoli trošarine.
Če bi majmuni bolje spisali nepremičninski zakon, vseh teh kolobocij ne bi bilo in tudi davčno breme bi se razporedilo pravičneje (pač, bogatejši z večjimi parcelami in bajtami bi dali v malho več), tako pa bodo spet bogati na boljšem, ker bo luknjo, nastalo zaradi umanjkanja nepremičninskega denarja, zaflikal več ali manj sleherni človek v Sloveniji.