Gorivo, alkohol in tobak cene gredo gor

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Nisem vseh črev bral, samo tole imam pa za povedat:
...
3. seveda vsi uporabljamo avto samo zato, da se furamo po nepotrebnem, kajne? Noben od nas nima svojega posla in se mora vozit na opravljanje le-tega.

Jaz govorim o brezveznem fjakanju. Kar se tiče poslovnih prevozov, boste itak trošarino dodali k stroškom prevoza.
smirk-1.gif

Ane, kako je vse enostavno? Jaz sem normirani s.p. in ne morem dat v stroške. In verjetno je prav, da je v Avstriji bencin 10 centov cenejši ane? Še premalo očitno

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Pač nategneš stranko za 5 minut več dela. Saj znate.
smirk-1.gif

Da da, ne bodi zaplankan. Ko bom jaz enkrat za trg predrag, zame ne bo dela in bom moral zapret. Sploh pa ne ves kaj pocnem in ne pisi bedarij. Silijo me v to, da drazim stiritve in to firmam, ki jih bo tale podrazitev najbolj usekala po denarnici. Rezultat pa bo, da oni mene ne bodo vec rabili.

V tej dezeli je najlazje o vsem sklepat samo na svojih primerih.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.431
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
EN bolj pameten kot tadrug. Uživajte v vašem mizernem življenju. Kjer vam vlada denar in družba in se tega ne zavedate.

a teb ne vlada denar?
a teb ne vlada družba?

si bacil al bakterija?

kako lahko sploh kaj takega rečeš..pa to ni mogoče..tole so sanje. še dobr, da je jutri nov dan.

Vse kar men vlada je zdravje. Potrkam lahko trenutno da je uredu.

Oprosti ampak to pa pač ni res. Tudi meni ni denar niti približno na prvem mestu ampak če mi 70% pridelanega pobere država in mi s tem onemogoča lagodno življenje potem me denar na nek način omejuje. Tudi sama družba oz. sistem mi ni na prvem ali drugem mestu ampak mi vseeno določa določene okvire glede samega življenja, saj se ne morem kar naenkrat začet vesti kot kak cigan in ignorirati vse skupaj. Tako da ja, tvoje blodnje enostavno niso resnične in kot prijatelj ti želim, da se čimprej prebudiš iz teh sanj, ker vedno jih ne boš mogel sanjati, kasneje kot se pa boš prebudil, slabše ti bo.

Resno
roza.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:

Ja, sej.
smirk-1.gif

Vse prejšnje primere sem navedel samo zato, da spoznate, da vsak gleda samo skozi svoja očala in svojega primera.
smile-1.gif

Pač, ene bo prizadela podražitev čikov, drugega pijače, spet tretjega bencina itd. Jaz sem proti zviševanjem katerekoli trošarine.
Če bi majmuni bolje spisali nepremičninski zakon, vseh teh kolobocij ne bi bilo in tudi davčno breme bi se razporedilo pravičneje (pač, bogatejši z večjimi parcelami in bajtami bi dali v malho več), tako pa bodo spet bogati na boljšem, ker bo luknjo, nastalo zaradi umanjkanja nepremičninskega denarja, zaflikal več ali manj sleherni človek v Sloveniji.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Goba je taprav primer komunista, ker je z malim zadovoljen..ostali so pa kapitalistični pogoltneži, ki jim ni nikoli dost.
smile-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
in tudi davčno breme bi se razporedilo pravičneje (pač, bogatejši z večjimi parcelami in bajtami bi dali v malho več), tako pa bodo spet bogati na boljšem, ker bo luknjo, nastalo zaradi umanjkanja nepremičninskega denarja, zaflikal več ali manj sleherni človek v Sloveniji.

Spet ta bolezen, da morajo "bogati" placati vec? In to z uporabo besede "pravicneje"?

Dej se no hecat, pravicno je,da vsi placajo ENAKO, ne pa da eni placajo vec. Vsaj v mojem slovarju.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:

Ja, sej.
smirk-1.gif

Vse prejšnje primere sem navedel samo zato, da spoznate, da vsak gleda samo skozi svoja očala in svojega primera.
smile-1.gif

Pač, ene bo prizadela podražitev čikov, drugega pijače, spet tretjega bencina itd. Jaz sem proti zviševanjem katerekoli trošarine.
Če bi majmuni bolje spisali nepremičninski zakon, vseh teh kolobocij ne bi bilo in tudi davčno breme bi se razporedilo pravičneje (pač, bogatejši z večjimi parcelami in bajtami bi dali v malho več), tako pa bodo spet bogati na boljšem, ker bo luknjo, nastalo zaradi umanjkanja nepremičninskega denarja, zaflikal več ali manj sleherni človek v Sloveniji.

čak čak čak
zakaj bi pa un, k ma večjo bajto več plačal?
sej so mu več vzel od plače
pa več od materiala.
pa več od dela.

a zdej pa še več od bajte. zakaj pa?
a ker je luksuz? ja sam on ne pije in ne kadi? pa vozi elektro avto in kolo.

je to pravično?