Gori, gori na cesti ...

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Grem iz Celja proti Mariboru, po radiju pravijo da so kolone, grem na staro cesto in glej ga zlomka kolona. Vidim gasilce kako gasijo avto, kombi karkoli že. Preko Vitanja pridem v Konjice na AC zagorel tovornjak...

Videl kdo kaj ? Slike ?

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Ti si šel po stari cesti, jst pa po AC. Ura je bla okol 16.30, čakal smo tko ene pol ure ... polžje premikanje, nonstop speljevanje. Kolona je bla dolga ene 3km, Zabasal se je, ker majo do decembra (torej skor 2 meseca) zaprt predor v eno smer in je blo zožanje na en pas. JSt sam upam, da ne bo podobno vse dni, drgač bojo ljudje, ki se dnevno tam furajo popizdl... že jst sm skor včeri... Vedno neko popravljanje, renoviranje cest in predorov,... ne vem a je res vse tak v kurcu narjen, da je nonstop treba neki popravlat :S Aja seveda včeri ni noben tam delu ... vsaj ne neki konkretnega, zapora pa seveda vse do decembra :S

netko

Guru
25. jul 2007
6.946
2.240
113
naprej od salzbrga proti nemčiji do muenchna še dodatnih nekaj... na srečo sem gledal nasproti kolono prejšnjo nedeljo dolgo 15km

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
A veš kok Avs3jskih krajev boš videl, ki jih drugače ne bi nikoli
cheer.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Hehe ... Sem jih že velikokrat, zato me je pa jezilo. Ampak so kar frajerji, manj kot 24 ur po požaru je bilo že odprto, pa čeprav so morali porihtat komplet elektroinštalacije, spucat vse in prbrusit beton. Se sploh ni videlo, kje je bilo ...