Gorenje pralni stroj - popravilo?

luka51

Guru
16. avg 2007
14.474
5.766
113
Pisno zavrni račun, da serviser ni opravil svojega dela in da se napaka še vedno pojavlja.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.877
3.497
113
Pri moji sestri je 3 tedne star gorenjev pralni stroj enostavno nehal ožemati. Potem je še ene 2 tedna čakala, da je serviser imel čas, je prišel in resetiral stroj po kdo ve kakem postopku, pa jermen je bojda dal z enim utorom več in sedaj dela. Je pa malo čudno, da se 3 tedne strar stroj pokvari na tak način oz. se odloči, da del programa ne bo izvajal.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.289
2.892
113
Lublana
Obišči stran
Mah, nič ni čudno. Gorenje je eno veliko sranje. Meni se je njihov pomivalni stroj tudi pokvaril po nekih 3 mogoče 4ih mescih...grelec fuč. Pa njihova odzivnost glede servisa je tudi katastrofa, po enem tednu čakanja sem se moral pošteno skregat preko telefona. Potem je serviser takoj prišel.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.133
4.112
113
Ne vem, ker serviser ni hotel povedat kombinacije tipk za reswt. Rekel je le, da je zdaj resetiran, kot nov.
Je pa tudi res da teh kombinacij tipk ki nekaj naredijo je en kup in par je servisnih, par pa čisto lepo opisanih v navodilih. Nič pa ne preprečuje uporabniku da izvede napačno kombinacijo. Se ti čisto zna po neseči zgodit da kaj vključiš oz. izključiš kar je del servisnih nastavitev. Večina nastavitev se drugače pozabi če odklopiš stroj z napajanja za par ur. Sam sem uspešno zabrikal libherjev kombiniran hladilnik da je nehal delat zmrzovalnik, ker sem med pucanjem izklopil alarm za odprta vrata (kombinacija tipk, samo uporabil sem napačno)! :p