In kako to narediš pri gorenjevem pralnem stroju, brez, da ga zmešaš?filter - cev - odtok - ventil za ven... stroj bi moral resetirat na novo, kot se naredi pri pralnem stroju.
Ne vem, ker serviser ni hotel povedat kombinacije tipk za reswt. Rekel je le, da je zdaj resetiran, kot nov.In kako to narediš pri gorenjevem pralnem stroju, brez, da ga zmešaš?
Ta je pa res gasilska, pa ne fotografija!Saj zamasen odtok se lahko kako dokaze verjetno.
Se pa se tisto posname. Razen ce so sedaj v pomivalcih gasilske rosenbaurce s pretokom nekaj m3 na minuto
Je pa tudi res da teh kombinacij tipk ki nekaj naredijo je en kup in par je servisnih, par pa čisto lepo opisanih v navodilih. Nič pa ne preprečuje uporabniku da izvede napačno kombinacijo. Se ti čisto zna po neseči zgodit da kaj vključiš oz. izključiš kar je del servisnih nastavitev. Večina nastavitev se drugače pozabi če odklopiš stroj z napajanja za par ur. Sam sem uspešno zabrikal libherjev kombiniran hladilnik da je nehal delat zmrzovalnik, ker sem med pucanjem izklopil alarm za odprta vrata (kombinacija tipk, samo uporabil sem napačno)!Ne vem, ker serviser ni hotel povedat kombinacije tipk za reswt. Rekel je le, da je zdaj resetiran, kot nov.
Torej povsem ista situacija, ne povem, da ne boste kaj pokvarili.Ne vem, ker serviser ni hotel povedat kombinacije tipk za reswt. Rekel je le, da je zdaj resetiran, kot nov.