Jaz nimam takšne slike. Imam samo Merilnik hitrosti.
Jaz nimam takšne slike. Imam samo Merilnik hitrosti.
Poskusi z angleškim jezikom v google mapsih.Jaz nimam takšne slike. Imam samo Merilnik hitrosti.
Tudi, če imaš slovenski jezik, imaš obe opciji.Poskusi z angleškim jezikom v google mapsih.
Ja to vsi vemo. Razlika je odvisna od večih dejavnikov. Avto, gume, platišča, hitrost... Toda kaj ima to veze s konjskimi dirkami. Boljši-novejši avto, z platišči in gumami po PSu manj odstopanj.Očitno je Borg zaznal to kot sarkazem. Res je, števec je po navadi +5 km/h od realne hitrosti po GPS-u.
Točno to. Je že velika razlika v prikazu oziroma obveščanju, če imaš nastavljen v GM angleški jezik ali slo.AA je Googlov. GM je Googlov. In kolikor spremljam zadeve ima Google še največ problemov sam z sabo
Jaz nima ne v Ang in ne Slo jeziku
Ja to vsi vemo. Razlika je odvisna od večih dejavnikov. Avto, gume, platišča, hitrost... Toda kaj ima to veze s konjskimi dirkami. Boljši-novejši avto, z platišči in gumami po PSu manj odstopanj.
Kilometer gor ali dol. Važna je omejitev. Še vedno potem boljše, da se držiš števca v avtu, kot tistega preko AA oziroma GM. Imaš vsaj še kakšen km v dobrem.
Ali imaš naloženo zadnjo verzijo aplikacije?
Google play mi ne ponudi nobene posodobitve?Ali imaš naloženo zadnjo verzijo aplikacije?
Potem pa izprazni cache. Tudi jaz imam to verzijo.Google play mi ne ponudi nobene posodobitve?
Imam verzijo 11.104.
To je vse res. Toda meni osebno je to samo še en dodaten nepotreben podatek, ki ga ne potrebujem. Že tako je preveč teh podatkov za spremljat in ne potrebujem še dodatno gledat in preverjat koliko mi kaže števec v avtu in koliko števec preko AA. Potem pa vseeno, če proizvajalci nehajo vgrajevat v avto te števcev pa bomo dali na armaturko telefon ga povezali z neko GPS aplikacijo, ki prikazuje hitrost, teh je malo morje in to je to.vse to vem in se strinjam, moj komentar je bil izključno iz razloga, da si se smejal trditvi, da števec ni točen. Kakorkoli obračaš pa je dejstvo, da je hitrost po GPS-u vedno bolj natančna od števca, saj našteti fizikalni dejavniki na GPS nimajo vpliva.
Maš japko al robota?
Imam AndroidaMaš japko al robota?
Meni na ajfoni tudi ne ponudi speeda … sam merilnik.
To je vse res. Toda meni osebno je to samo še en dodaten nepotreben podatek, ki ga ne potrebujem. Že tako je preveč teh podatkov za spremljat in ne potrebujem še dodatno gledat in preverjat koliko mi kaže števec v avtu in koliko števec preko AA. Potem pa vseeno, če proizvajalci nehajo vgrajevat v avto te števcev pa bomo dali na armaturko telefon ga povezali z neko GPS aplikacijo, ki prikazuje hitrost, teh je malo morje in to je to.
Ne potrebujem tudi prikaza omejitve, ker jo imam na števcu tako da zaradi mene, če je ni niti na GM, kjer je že itak preveč zaseden ekran z raznoraznimi ikonami tako da se zemljevida oziroma vodenja skorajda ne vidi, če nimaš 10" zaslona ali več.