Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Čakaj malo, enkrat praviš je bilo treba it obvezno mahat z zastavicami, v naslednjem postu pa praviš, da so ljudje jokali in mahali zaradi kulta osebnosti in propagande.
Zdaj se pa odloči!
Da 5letni otrok zavedno maha z zastavico
Mi smo se v vrtcu tm 1987/88 tud drl TITOOOOO PARTIJAAA, TITOOOO PARTIJAAAAA......zakaj??? Še sam nevem točno...en se je začel dret! Kak sinko od kakga oficirčka....sicer je blo pa takrat etak gusto ap je blo to skos na TV
Sicer pediater sva pa etak oba Šiškarja...tko da ti je lah jasno.......oficirski bloki......pravtako ti je lah jasno leta 1991 kup praznih stanovanj čez noč!
Da se 2 mesečni otrok odpove izvirnemu grehu?
Da 5 letni razume, kaj je on kriv, da so enega fanta na križ pribili 2000 let nazaj.
Da 5 letni otrok ve kaj drdra v molitvicah?
Da 5 letni otrok razume, da je zmrzovanje v mrzli cerkvi, kjer ne sme imeti niti kape, spredaj pa stric v krilu razlaga stvari, ki niso jasne niti 40 letnemu človeku, da vse to koristi njegovemu razvoju...
Ne opaziš kajne, da odgovarjaš napačnemu.
Bedarija, da se mora otrok prisilno, odrasel pa prostovoljno (včasih tudi prisiljeno) poklanjat in častit nekega malika, pa naj bo to papež, Jesus al pa Tito, Stalin...
Takoj na začetku sem omenil Partljiča. Tip je šel kao ribe lovit takrat ko je bil Titov pogreb.
Samo ovce rabijo da jih nekdo striže. Najbolj smešno pa je ko se ena pasma ovce krega in smeje drugi ovci, kako jo strižejo.
Nisem šiškar, samo podnajemnik sem tukaj. In ja, vem za oficirske bloke. Njihovi čefurčki sedaj prav radi razkazujejo "nova kola" in so nasploh tečni.