Cerkev ni samo RKC, ampak so tudi družba ki jih je vzgojila. In bolj ko je človek klerik, bolj je nastrojen proti muslimanom. Vodstvu RKC pa to čisto paše.
Kaj sem ti jaz kriv, če že komunizem ni dovolil postaviti džamije. Kaj mam jaz veze z njimi?
Če se mene vpraša, sem tudi proti njej, pa še proti čemu drugemu nepotrebnemu, vendar če pravica za gradnjo obstaja in če velja za ene, potem naj še za druge.
Verske vzgoje ne moreš kar tako primerjat s temi krožki. Lahko pa jih, če so starši mal usekani. Poznam par primerov, ko starši otroka silijo od majhnega v samo en šport, ki ga sploh ne mara. Mora pa ga trenirati kar naprej. On bi sicer raje igral kaj drugega ali bil v glasbeni šoli...
Kasneje ga prepričujejo, da je bilo koristno za njega, da zna igrat npr. košarko, ampak kaj, ko zna samo to. Ne bi bilo koristneje, če bi znal igrati vse športe, pa še kak inštrument zraven?
V SLO je toliko in toliko religij, ideologij in manjšin.
Ne pljuvam po oddajah RKC, ker me čisto nič ne motijo, še najbolj me mostovi, ker so vedno na TV ko ga odprem. Dal sem primer, če bi bilo toliko oddaj o komunizmu npr. Že sedaj stardec odpre dnevno novo temo o komunizmu, kaj bi bilo šele potem.
No, kar me pri oddajah za manjšine in ideologije moti je to, da so 95% namenjene RKC in madžarom.
Ne bodi nestrpen do Stanovnika. Koga pa je izdal? Studio city primerjaš z ideološkimi oddajami? Koga pa Štefančič zastopa? Komuniste? Kaj, a Polemika pa zastopa klerofašiste?
Lepo te prosim, ne spoštujem tvoje vere? Ne sprenevedaj se, no.
Če ne spoštujem inštitucije in pokvarjenih ljudi, ne jemlji tega kot napad nate in tvoje prepričanje. Razen če imaš kak razlog za to?
V realnem življenju sproščam nezadovoljstvo, tudi bolj argumentirano kot tukaj gor, kjer gre v glavnem za zavajenje in načrtno napačno interpretiranje mojih postov s strani nekaterih.
In tudi s starpi sorodniki nimam problemov glede tega. So zelo svobodomiselni. Čeprav sem bil prijavljen k košarki, sem zraven špilal vse športe, ki jih sedaj tudi obvladam, pa še klavir zraven.
In le to mi pride prav v življenju.
Tudi tebi želim mir s teboj!
Upam da ga imaš kaj več kot jaz sedajle, ko mi pod oknom ropota promet, čez cesto pa ropotajo zvonovi.
(he he, upam da se ne počutiš spet napadenega)