Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Je tale beyba na sliki hčerka od lastnika ali delavka?
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No če bi rad res kvalitetno čiščenje in če imaš seveda temu primerno tudi "preveč denarja" ti lahko priporočam samo in le avtopralnico KOSITER v Selnici ob Dravi! Ko sem sedanji avtomobil kupil sem ga imel tam pred 4 leti.. Iz avtomobila mi je naredil čudež.. Sedeži in vse gredo ven, vse tapete in obloge kot nove! Resnično priporočam, je pa res dolga čakalna vrsta, tudi do več tednov...
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Ne vem, kaj pričakuješ pri notranjem čiščenju..
Gre za sesanje, navadno sesanje ..
Če pa želiš kemično čiščenje, je pa to nekaj povsem drugega .. to pa ne stane 18€ in tudi ni opravljeno v roku ene ure ..
Če hočeš pa notranje čiščenje (kemija, vrhunski globinski sesalci, 5 ljudi hkrati čisti tvoj avto, 3 leta garancije na čistočo itd) opravljeno strokovno .. potem pa le pojdi v Bosno, da!
Ker ne znate brati, vam priporočam Bosno za karkoli, sam pa ne pišem več na to temo, ker je brez veze . .
Poba napačnemu si repliciru. Jaz sem odgovarjal Narodnemu.Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Če hočeš pa notranje čiščenje (kemija, vrhunski globinski sesalci, 5 ljudi hkrati čisti tvoj avto, 3 leta garancije na čistočo itd) opravljeno strokovno .. potem pa le pojdi v Bosno, da!
Ker ne znate brati, vam priporočam Bosno za karkoli, sam pa ne pišem več na to temo, ker je brez veze . .