Globinsko kemično čiščenje

digg

Pripravnik
10. okt 2008
316
0
16
Pomlad je tu, avto pa si je že tudi zaslužil eno pošteno globinsko čiščenje.
Torej, komu zaupat da mi dobro globinsko očisti notranjost (tudi sedeže, strop, prtljažnik,...)? Najraje Mb z okolico.

Izkušnje in priporočila dobrodošla!

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
http://www.poliranje.com/

tega baje hvalijo

Kakšne so pa kaj cene?
grin1.gif

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Je tale beyba na sliki hčerka od lastnika ali delavka?
smile-1.gif

Lastnik je mlajša generacija, tako da varianta 'hči' odpade, nadomesti jo lahko varianta 'punca'.
smile-1.gif

LP,

Milan

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
No če bi rad res kvalitetno čiščenje in če imaš seveda temu primerno tudi "preveč denarja" ti lahko priporočam samo in le avtopralnico KOSITER v Selnici ob Dravi! Ko sem sedanji avtomobil kupil sem ga imel tam pred 4 leti.. Iz avtomobila mi je naredil čudež.. Sedeži in vse gredo ven, vse tapete in obloge kot nove! Resnično priporočam, je pa res dolga čakalna vrsta, tudi do več tednov...

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No če bi rad res kvalitetno čiščenje in če imaš seveda temu primerno tudi "preveč denarja" ti lahko priporočam samo in le avtopralnico KOSITER v Selnici ob Dravi! Ko sem sedanji avtomobil kupil sem ga imel tam pred 4 leti.. Iz avtomobila mi je naredil čudež.. Sedeži in vse gredo ven, vse tapete in obloge kot nove! Resnično priporočam, je pa res dolga čakalna vrsta, tudi do več tednov...

Tu so tudi naši vozili........

Pa takrat še ni blo tak hudo drago......se ti sanja klko ma zaj cene???

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
kako dolgo pa traja poseg? ker razmisljam ali bi se sam lotil, kar je mozno da obupam, al pa dam v roke proju :D

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
tud mene zanima cena za to, pa tud ne rabi bit tako strašno globinsko, samo da mi pasje dlake ven spravi preden avto prodam ker se mi ne da jebat :D

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Avto Pivk, med Škofjo Loko in Kranjem ..

Priporočam. Sicer ne vem, kakšna je cena, naredijo pa notranje čiščenje avta z zunanjim pranjem in poliranjem za 18€.

V Ljubljani bi bilo tole verjetno čez 50€ .. Lokacija pač stane
wink-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Skupaj je 18€, se pravi je notranje nekaj čez 10€
tongue-1.gif

V Bosni me to (brez poliranja) stane celih 6 konvertibilnih mark s tem, da je ročno pranje
grin1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Ne vem, kaj pričakuješ pri notranjem čiščenju..

Gre za sesanje, navadno sesanje ..

Če pa želiš kemično čiščenje, je pa to nekaj povsem drugega .. to pa ne stane 18€ in tudi ni opravljeno v roku ene ure ..

Če hočeš pa notranje čiščenje (kemija, vrhunski globinski sesalci, 5 ljudi hkrati čisti tvoj avto, 3 leta garancije na čistočo itd) opravljeno strokovno .. potem pa le pojdi v Bosno, da!
stupid-1.gif

Ker ne znate brati, vam priporočam Bosno za karkoli, sam pa ne pišem več na to temo, ker je brez veze . .

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Ne vem, kaj pričakuješ pri notranjem čiščenju..

Gre za sesanje, navadno sesanje ..

Če pa želiš kemično čiščenje, je pa to nekaj povsem drugega .. to pa ne stane 18€ in tudi ni opravljeno v roku ene ure ..

Če hočeš pa notranje čiščenje (kemija, vrhunski globinski sesalci, 5 ljudi hkrati čisti tvoj avto, 3 leta garancije na čistočo itd) opravljeno strokovno .. potem pa le pojdi v Bosno, da!
stupid-1.gif

Ker ne znate brati, vam priporočam Bosno za karkoli, sam pa ne pišem več na to temo, ker je brez veze . .

wtf?
confused-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
saj ima cisto prav. 18 eur za 10h (odvisno koliko oseb vam tole dela hkrati) kemicnega ciscenja, poliranja in ostalega pri avtomobilu, ki je pomoznosti pravi svinjak. nekateri mesate hruske in jabuka.

mimogrede, za pravo globinsko ciscenje gre vse komplet ven, tapete, sedezi, suši pa se min 2 dni skupaj. tako, da je priporocljivo lepo, toplo vreme in garaza.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
stupid-1.gif

Poba napačnemu si repliciru. Jaz sem odgovarjal Narodnemu.
In zgleda, da ti ne znaš brati oz. nočeš razumeti.

damo

Majstr
4. sep 2007
1.019
152
63
Da si sposodim temo..... priporočate kakega mojstra v posavju? mam 2 voza za porihtat (notranje detaljno čiščenje, poliranje...) Koliko so kaj cene?