Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik maki3 pravi:Moji ostareli starsi so se vceraj pustili prepricati in kupili (niso se dali €) omenjen globinski sesalec za cca 2000€. Ta moz, ki je imel prezentacijo pride 24.5. po €. Kaj mi je storiti, da mi ga ne bo treba zadavit?
Starši niso polnoletni in opravilno sposobni? Mislil sem, da je ta problem v Sloveniji samo pri otrocih.
Glej, načeloma se strinjam s tabo, čeprav moram poudarit, da so teli promotorji hujši od podrepnih muh.
Da nekoga prepričajo, me sploh ne čudi.
Jaz sem bil tako jezen na svojo, ko se je zmenila za obisk, da bi jo najraje zadavil. Ampak OK, ker naj bi prišli "samo" posesat kavč, sem rekel...jebiga, naj bo.
Pa je bilo vse prej, kot to. In dejstvo, da sem jaz že prej vedel, da tega sesalca ZAGOTOVO ne bom kupil, ni prepričalo promotorja ...moram reči, da se je promotor res trudil na vse pretege. In ja, če bi imel vsaj 10% namen kupit to "čudo", bi mogoče jo. Ampak, OK, jaz sem vsaj toliko osveščen, da NOBEN super duper sesalec ne more bit vreden več kot (recimo) 300 EUR. Razen, če poleg sesanja zna skuhat kosilo, opere žehto, porihta otroke, pelje psa srat in da za pir. V tem primeru bi blo za premislit
Ja, promotor pri nas ni imel sreče, pa s toliko podpisanimi pogodbami mi je mahal pod nosom ...
Epilog je bil tak, da je on odšel praznih rok (OK, ne dobesedno, v njih je imel sesalec
Dons je že OK, BTW