Globe za prehitro vožnjo...z enoletno zamudo!?

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Najboljše je narediti prekrške v tujini ... jih narediš za eno lepo plačo prekrškov, pa spizdiš z države ... tam potem pozabijo, da so te kaznovali ... dokler te naslednjič spet ne stavijo v tisti državi ... takrat pa bog pomagaj ...

Poznam primer soseda ... dobil je v franciji (tovornjakar) kazen zaradi prehitre vožnje in in pasa ... ni plačal ... čez leto so ga spet stavili, takrat pa so mu nabasali skoraj za 2000 evrov kazni in podali slovenski policiji. ali nekak tak ... si nisem ravno vsega zapomnil kak je razlagal.

sqjam

Pripravnik
18. avg 2007
77
0
6
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
To da si ti bil brez izpita (bil pa lastnik vozila) pomeni le da si v dvojnem prekrsku - bil prehiter in se voznja brez izpita.
tongue-1.gif
Tako je. Kranjski redarji so po zadnjem paketu pošiljanja (zapoznelih) položnic ugotovili, da je med tistimi, ki so dobili položnice za prehitro vožnjo kar nekaj takih brez veljavnega vozniškega dovoljenja. In bodo dobili tudi kazni za vožnjo brez vozniške.
Al so tudi res vozili brez ali niso jih pa preveč ne briga, važno da bodo pokasirali.

Pred časom je mat dobila dopis, da je bil z avtom (ki je pisan nanjo) storjen prekršek in glede na to, da nima izpita naj pove kdo ga je vozil
smile-1.gif

Vozil sem seveda jst in smo to tudi napisali. Seveda bi v vsakem primeru nekdo plačal.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.465
147
63
Citat:
Uporabnik sqjam pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
To da si ti bil brez izpita (bil pa lastnik vozila) pomeni le da si v dvojnem prekrsku - bil prehiter in se voznja brez izpita.
tongue-1.gif
Tako je. Kranjski redarji so po zadnjem paketu pošiljanja (zapoznelih) položnic ugotovili, da je med tistimi, ki so dobili položnice za prehitro vožnjo kar nekaj takih brez veljavnega vozniškega dovoljenja. In bodo dobili tudi kazni za vožnjo brez vozniške.
Al so tudi res vozili brez ali niso jih pa preveč ne briga, važno da bodo pokasirali.

Pred časom je mat dobila dopis, da je bil z avtom (ki je pisan nanjo) storjen prekršek in glede na to, da nima izpita naj pove kdo ga je vozil
smile-1.gif

Vozil sem seveda jst in smo to tudi napisali. Seveda bi v vsakem primeru nekdo plačal.

Dovolj bi bilo če bi ona dokazala da ni vozila, pa nebi nihče nič plačal.

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Kot sem že napisal jaz sem si samo tole stran pogledal, kjer ozaveščajo mlade pa vem da ne bom vozil hitro
wink-1.gif

Razmislite preden bo prepozno, ker trenutek ti spremeni življenje..

http://www.vozim.si/sl/
Še njihov citat:

Citat:
Zavzemamo se
da z inovativnim in pozitivnim pristopom pripovedi osebnih izkušenj o prometni varnosti, vplivamo na mlade, spreminjamo njihova srca in njihov pogled na promet ter ustvarjamo varno vožnjo kot pozitivno vrednoto. Svoje izkušnje želimo vsako leto prenesti celi generaciji bodočih in mladih voznikov med 15. in 22. letom starosti, ki so hkrati ena najbolj rizičnih skupin v cestnem prometu.

V razmislek
sprasujem se.gif

terencehill

Pripravnik
2. mar 2011
209
2
18
So radar detektorji dovolj dobri proti stacionarcem? Ker tele kazni so postale posastno visoke. Po LJ pa se s kolesom ne mores vec normalno, ne da bi te plavac ustavil, pa se zdaj so dali bicikelj. Fak,,, tole vse, se dobro, da imam v avtu speed limiter. tole bo sedaj obvezno.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Kot sem že napisal jaz sem si samo tole stran pogledal, kjer ozaveščajo mlade pa vem da ne bom vozil hitro
wink-1.gif
Ne skrbi, bodo že našli načine, da bodo tud tebi pobrali denar.
Če ne drugega, te bodo pa oglobili ko boš šel v grmovje scat (200€, če si privatnik pa 1200€, psom je dovoljeno), če boš spil pivo na javnem mestu ker osnažiješ okolje (brezalkoholne plastenke so OK), pljunil po tleh (200€), krmil golobe ker serjejo (izpusti termoelektrarn nikogar ne motijo), _____________vstavi budalaštine po želji. Možnosti je neomejeno. Pod krinko varnosti, reda, zdravja lupijo državljane, da si potem denar stlačijo v svoje žepe.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
28.4. sem dobil kazen za 10.6.2010 na vecni poti. na fotki se katastrofalno vidi, ampak glede na prehod bi rekel, da je stal pri mostecu.
hitrost pa neverjetnih 61 - 5 tolerance na 50 omejitve.. rekordnih 6 prevec in 80 / 40 eur.

BugiMen

Pripravnik
14. apr 2011
70
2
8
No danes sem tudi jaz dobil od MOLa "tadrago sliko" iz 8.4.2010. Vozil sem vrtoglavih in smrtno nevarnih 37km/h pri omejitvi 30. Če to ni svinjarija ni nič.... Slikano v Črnučah pri ekološkem otoku na Cesti Ceneta Štuparja.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Najhujše je, da marsikdaj sploh ne veš, da si v coni 30 oz. to ugotoviš šele ko vidiš znak za njen konec, saj so znaki ponekod postavljeni tako, kot bi bil namen postavljalca, da so čim bolj neopazni.