hecno kako so nekateri takoj užaljeni, če nekdo ne razume njihovega odličnega predloga in začnejo takoj obkladati s fovšijoHecno kako fovšija takoj ven udari, če se samo omeni, da bi nekdo lahko pri neki stvari ceneje skozi prišel.
...
....ahh slovenčki ubogi...
Kdo ma samo en avto pa fovsija? Mava vsak svojega, oba registrirana, zavarvana in vse kar treba. Se tretji pride kmal domov, ker je starejsa ravno zacela izpit delat in bo kmal prjokala, da bi mela kej svojga. Ce si bom pa hotu se kej kupt za gust bom pa itak kupu in se tisto registriral in vse kar pride s tem. Na misel mi ne pride kolobart na ta nacin. Ce hocte bit frajerji pol bodte v pravem pomenu ne da se slepartre na eno tablco pa kaj se vse. Vsi bi nek kvazi socializem, kadar vam prav pride ne? Mislm resno, ce se za eno registracijo nimas raje ne razmisljaj o tem. Kaj bo ce bos trcu al pa se kej hujsga pa bo res treba keso odvezat? Se na drzavo slepal? Pa ko ze druge drzave omenjate, jih dajte se po ostalem, ne samo po tem kar vam pase.
P.S. - mogoce pa jst cesa ne razumem kle, sam kot ste ze verjetno opazil nisem za neke uravnilovke in podobno ampak za ciste racune. Mas kar mas in to pomeni to ne pa to * 3 in podobno. Nc, grem v vodo da mi ne bo vrocina prevec sekala.
hecno kako so nekateri takoj užaljeni, če nekdo ne razume njihovega odličnega predloga in začnejo takoj obkladati s fovšijo
sam sem v podobni situaciji, kot vilburxx. odkar sem odplačal kredit, mi vsak mesec ostane nekaj denarja v žepu in sem začel razmišljati o kakem kabrioletu na zadnji pogon. sicer se ne bi branil vsakega (enostavno) privarčevanega evra pri registraciji, zavarovanju itd, hkrati pa se zavedam, da gre za luksuz, ki bi me (me bo) stal 30+ jurjev ter dodatnih par jurjev letno, tako da ne vem, če bi šel za to odpirat neke peticije, za katere že v štartu vem, da ne bodo uspešne (država da bi pobirala manj denarja?)
hecno kako so nekateri takoj užaljeni, če nekdo ne razume njihovega odličnega predloga in začnejo takoj obkladati s fovšijo
sam sem v podobni situaciji, kot vilburxx. odkar sem odplačal kredit, mi vsak mesec ostane nekaj denarja v žepu in sem začel razmišljati o kakem kabrioletu na zadnji pogon. sicer se ne bi branil vsakega (enostavno) privarčevanega evra pri registraciji, zavarovanju itd, hkrati pa se zavedam, da gre za luksuz, ki bi me (me bo) stal 30+ jurjev ter dodatnih par jurjev letno, tako da ne vem, če bi šel za to odpirat neke peticije, za katere že v štartu vem, da ne bodo uspešne (država da bi pobirala manj denarja?)
Enim res seka, se vid da je mal bol vroce k ponavad Te vase 'ideje' so res tko hudo dobre, da je pravo cudo, da tega se ni. Kandidirajte in pokazte kako se zadevi streze, ni druge. Drgac, k kdo od vas se pr mami zivi?
Pa dobro no, zakaj pa mamo državo, zato da nas lupi al zato da nam pomaga in ustvarja znosne pogoje za živet.
Res ne vem, kje je problem. Tam je peticija, podpišite jo. Če pa je kdo noče, pač noče, ni treba psihoanalizirat pa označevat.
Ampak to je popolnoma vseeno, ker se ne podpisuje proti.
Evo nove generacije sonckov so odrasle. V narekovajih sicer odrasli. Sicer bi ze v mladih letih spoznal, da drzava ni karitas. Trume mladine za nami, zavite v milne mehurcke, da se vam ne bo bohnedaj kaj storilo kdaj, sedaj pricakujejo od drzave, da jih nosi po rokah kot mami ))))Pa dobro no, zakaj pa mamo državo, zato da nas lupi al zato da nam pomaga in ustvarja znosne pogoje za živet.
Vem da bo država prišla do našega denarja tako al drugač, samo ne vem zakaj zmeraj samo rajo lupit, bogatuni pa se znajdejo in ne plačujejo.
En primer sem že opisal v enem od prejšnjih postov.
Srednji razred res ne ve kako deluje drzava. Se nizji razred vas nateguje zotroskimi dodatki in subvencijami, visji pa itak dobi placano. Kdo je sedaj najbolj neumen v drzavi. Ne leti osebno nateJah, to Slovenec očitno rabi, trpljenje in bičanje. To je edino pravo življenje, da se lahko ves čas jamra ampak podpreti karkoli, ki bi komu kaj olajšalo in bilo cenejše pa ni govora, vse je potrebno v kali zatreti. Pa govorim na splošno o vseh davkih, taksah, dovoljenjih, omejitvah.....po načelu, če jaz nimam nič od tega, tudi nihče drug ne bo imel!!!
Ne vem v čem je tvoj problem niti me ne briga. Če ti ne razumeš vloge države me tudi ne gane.Evo nove generacije sonckov so odrasle. V narekovajih sicer odrasli. Sicer bi ze v mladih letih spoznal, da drzava ni karitas. Trume mladine za nami, zavite v milne mehurcke, da se vam ne bo bohnedaj kaj storilo kdaj, sedaj pricakujejo od drzave, da jih nosi po rokah kot mami ))))