Kdo pravi da pridejo delat?Zakaj misliš da bi iz Kosova prišli sem delat za minimalca, da bodo še na slabšem kot so tam? Še migranti nočejo delati tu.
Kdo pravi da pridejo delat?Zakaj misliš da bi iz Kosova prišli sem delat za minimalca, da bodo še na slabšem kot so tam? Še migranti nočejo delati tu.
Tanja mora poravnat racuneS 1.1.2024 ni več vizumov za Kosovo.
Veselica je na vidiku...
Tudi veliko bosancev, hrvatov najdeš na izposoji. Ne vem slišim ravno nasprotno da šef za njih lepo poskrbi, dobra plača, skratka so zadovoljni.Mialil je na tiste, ki posojajo delavce po tujini,ctu najdeš precej slovencev. Gradbene firme pri nas so pa šipeki in bosanci, sem slišal že marsikatero zgodbo, kak ga je njegov zemljak nategnil... so kar kruti drug do drugega
Ni se jim potrebno, so se starši uprli.To ste še na dobrem. V Kranju se morajo vzgojiteljice v enih vrtcih učiti osnov albanskega jezika, da lahko komunicirajo z malčki in njivovimi materami.
Če bi bil v kakšnem vila bloku bi videl da imajo podzemno garažo, edino kjer je barje je parking okoli bloka ali pod blokom.Letos sem bil na Pohorju glih gor nad AvtoFunom. Lepi konci,cerkvice brez južnih,prijazni ljudje. Fram se lepo razvija ima ac blizu Maribor pa katastrofa same šiptarke,gradnja pa tudi sploh Podbrežje tiste vrstne hiške,okolica neurejena,Maribor še slabši kot Ljubljana glede infrastrukture, pa je že v Ljubljani vse v podnu. Da ne rečem kako lahko pustijo gradi vila bloke brez parkirišč,brez zelenice
Saj bodo alter kapitalisti pojasnili, da je stanovanje toliko vredno, kolikor zanj dobijo. Očitno gredo v promet po takih cenah, ker je Slovenija polna kripto milijonarjev.En članek na temo nepremičnin od danes
Stanovanja za milijon evrov? Minister Mesec, poglejte v Italijo #kolumna
Hiter pregled cen nepremičnin pokaže, da v Sloveniji očitno vlada nepredstavljiva bogatija. Trenutno je na prodaj natanko 57 stanovanj v Ljubljani, ki se oglašujejo s ceno milijon evrov ali več.necenzurirano.si
"Hiter pregled cen nepremičnin v Italiji pokaže malenkost drugačno sliko. V središču Rima je stanovanj v tem cenovnem območju okoli 300. To mesto nanese za skoraj eno in pol Slovenijo ali približno deset Ljubljan, v državi z občutno višjimi dohodki, toda skupno ne nudijo desetkrat več ekskluzivnih mestnih dvorcev kot naša prestolnica. Zato zlahka pridemo do zaključka, da tu očitno nekaj ne štima."
Slovenija je dejansko polna kriptomilijonarjev.Saj bodo alter kapitalisti pojasnili, da je stanovanje toliko vredno, kolikor zanj dobijo. Očitno gredo v promet po takih cenah, ker je Slovenija polna kripto milijonarjev.