gibanje cen stanovanj v prihodnosti

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Mialil je na tiste, ki posojajo delavce po tujini,ctu najdeš precej slovencev. Gradbene firme pri nas so pa šipeki in bosanci, sem slišal že marsikatero zgodbo, kak ga je njegov zemljak nategnil... so kar kruti drug do drugega
Tudi veliko bosancev, hrvatov najdeš na izposoji. Ne vem slišim ravno nasprotno da šef za njih lepo poskrbi, dobra plača, skratka so zadovoljni.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Letos sem bil na Pohorju glih gor nad AvtoFunom. Lepi konci,cerkvice brez južnih,prijazni ljudje. Fram se lepo razvija ima ac blizu Maribor pa katastrofa same šiptarke,gradnja pa tudi sploh Podbrežje tiste vrstne hiške,okolica neurejena,Maribor še slabši kot Ljubljana glede infrastrukture, pa je že v Ljubljani vse v podnu. Da ne rečem kako lahko pustijo gradi vila bloke brez parkirišč,brez zelenice
Če bi bil v kakšnem vila bloku bi videl da imajo podzemno garažo, edino kjer je barje je parking okoli bloka ali pod blokom.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
En članek na temo nepremičnin od danes

"Hiter pregled cen nepremičnin v Italiji pokaže malenkost drugačno sliko. V središču Rima je stanovanj v tem cenovnem območju okoli 300. To mesto nanese za skoraj eno in pol Slovenijo ali približno deset Ljubljan, v državi z občutno višjimi dohodki, toda skupno ne nudijo desetkrat več ekskluzivnih mestnih dvorcev kot naša prestolnica. Zato zlahka pridemo do zaključka, da tu očitno nekaj ne štima."

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
En članek na temo nepremičnin od danes

"Hiter pregled cen nepremičnin v Italiji pokaže malenkost drugačno sliko. V središču Rima je stanovanj v tem cenovnem območju okoli 300. To mesto nanese za skoraj eno in pol Slovenijo ali približno deset Ljubljan, v državi z občutno višjimi dohodki, toda skupno ne nudijo desetkrat več ekskluzivnih mestnih dvorcev kot naša prestolnica. Zato zlahka pridemo do zaključka, da tu očitno nekaj ne štima."
Saj bodo alter kapitalisti pojasnili, da je stanovanje toliko vredno, kolikor zanj dobijo. Očitno gredo v promet po takih cenah, ker je Slovenija polna kripto milijonarjev.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.941
2.643
113
Če je govora v srbskih dinarjih nas je res kar nekaj. Tudi na tem forumu.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.246
2.526
113
Če bi v oglasu uporabili "najraje" ali "prednost imajo" pa bi bilo vse OK - nesposobna agencija, če mene vprašaš.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.246
2.526
113
Nihče ti ne preprečuje, da ob ogledih ene pač odsloviš - ni pa lepo da mu rečeš "smrdljivi črnuh" ali pa "kozjejebec".

Agencija pa bi morala dobro vedet, da je zavezana kodeksom in zakonodaji in da takega oglasa pač ne sme objavit - v bistvu bi ga morala spletna stran zavrnit.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Evo, ravnokar dobil od vrtca, takoj grem prijaviti, ker sem starejsi, kot 1990 letnik in mi ni omogoceno, da se prijavim za subvencijo. Da ne omenjam, da je prijava mozna samo za slovenske drzavljane...

IMG_3197.jpeg

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
al pa da napišeš, da nočeš imet samohranilk z otroci in pesom.

Si v tedniku, še v istem tednu. ;)