Geto Celovški dvori

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.050
119
63
Doma
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik perofero pravi:
še cigani so zelo kultivirani,

Edino otroke, pardon neveste imajo mal drage. 30k € ne verjamem, da je katera vredna.
Lokalni cigo je za svojega sina (okol 14let starga) nabavil v bosni za 8000€.
rolleyes-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Kaj to imajo kak oglasnik ? :p

Osem jurjev, bi že zbral.... Čeprav, bi bilj bolj zadovoljen s kako kitajko
cheer.gif

https://www.rosebrides.com/brides/chowlin-205088.html

Citat:
ur Bosnia and Herzegovina women represent the values of their country. They are meek and demure. Bosnian and Herzegovinian brides are perfect for men who want a woman who respects him. These women will take care of the men that they marry. If you want to be taken care of, consider one of our Bosnian and Herzegovinian brides.
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

Anzee

Pripravnik
24. sep 2007
679
0
16
41
Ljubljana - Siska
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
Kaj pa dirkanje po gozdu z štirkami, lovljenje rib v lokalnem potoku, zidanje hišk na drevesu, kurjenje za gmajno in pečenje krompirja, kopanje v sosednjem bajerju, met pri 15 svojo delavnico za šraufanje doma izdelanga štirikolesnika, nabiranje gozdnih dobrot, klanje prašiča in koline pri sosedu, robutanje sosedove češnje in koruze, bežanje pred sosedovim cuckom, streljanje ptičev na gasilski strehi z zračko, nočnjo skrivanje v gozdu, nočni mir, pretepi z mulci iz sosednje vasi, it v gozd in nardit lok, ki je večji od tebe...res dolgčas.

Zanimivo, tudi sam se stejem za otroka betona, mesto mi pomeni marsikaj, prakticnost in tudi velik vir zabave in zasluzka. Vseeno pa sem dozivel tudi vse stvari ki jih pises ki so "domena vasi". Z bicikli smo se podili po rozniku in gozdickih okoli odkar pomnim, gradili proge za bicikle takisto, okoli so polja kjer smo kradli koruzo, kurili ognje, sklofal za hribckom pri soli, sraufal bicikle, frčote in potem tudi avte (pod blokom ali pa pri frendu doma ki ima hiso). Z zracko namesto na gasilskem domu smo sicali ptice na sosedovi strehi. Itd itd. Dejstvo je pa nekaj, Ljubljana (in ostala mesta po slo) ni mesto v pravem pomenu besede, so enostavno premajhna. Ljudje ki v sloveniji pretirano razslojujejo ljudi na vasko in mestno populacijo velikokrat se nikoli niso bili v resnicno velikih mestih. London, New York, Mexico City, Jakarta.. to so Mesta, katera lahko zapisemo z veliko zacetnico. In tam je zivljenje resnicno drugacno kot v slovenskih mestih... pa se tam dopuscam moznosti, da obstajajo kaksni "zasilni izhodi" ki jih v kratkih obiskih pac nisem videl
smile-1.gif

Se malo ontopic:
Celovski dvori ja, men so sprva delovali hudi. Po lokaciji in izgledu. Sedaj pa mi niso vsec. Ostaja gradbisce, zanemarjena stanovanja in dvorisca ter sumljiva populacija. Skoda.

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Men tudi niso tako mimo. Za te vsiljivce se pa Ruditu mal plača, pa bo poštimal.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
Ne vem, ta vaša mesta pa nonstop se dogaja pa sprehodi pa milijon aktivnosti - a ste vsi še vedno študenti brez kasnega cilja kaj in kako? strela jasna blokovske soseske, kjer je nonstop šara, nukulitvirana čefu.rska mularija se dere pohidnikih, balkonih in igriščih od jutra do večera, nočna kreganja pijanih/zadrogiranih posameznikov s svojimi parternji, preglasna muska, ropotanje s stoli/igračami/orodje ravno nad mojo glavo, nobenga parkinga, vlomi v avto,... za začetek bodi dosti.

aja pa to sprehjanje in ful se dogajaj?? Ko pridem ob 17h dam ves podrt od službe se mi pa res lušta po betonu drsat še ene 2 ure ja. Normaln folk rabi mir, mal narave, da se pripravi na naslednji dan. al pa mate "vsi" službe za tekočim trakom, da se vam tolk sede socializirat pred blokom, ker čez dan ni priložnosti...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Men tudi niso tako mimo. Za te vsiljivce se pa Ruditu mal plača, pa bo poštimal.

Rudiju? A onemu "malemu okroglemu"?
smile-1.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Ne vem, ta vaša mesta pa nonstop se dogaja pa sprehodi pa milijon aktivnosti - a ste vsi še vedno študenti brez kasnega cilja kaj in kako? strela jasna blokovske soseske, kjer je nonstop šara, nukulitvirana čefu.rska mularija se dere pohidnikih, balkonih in igriščih od jutra do večera, nočna kreganja pijanih/zadrogiranih posameznikov s svojimi parternji, preglasna muska, ropotanje s stoli/igračami/orodje ravno nad mojo glavo, nobenga parkinga, vlomi v avto,... za začetek bodi dosti.

aja pa to sprehjanje in ful se dogajaj?? Ko pridem ob 17h dam ves podrt od službe se mi pa res lušta po betonu drsat še ene 2 ure ja. Normaln folk rabi mir, mal narave, da se pripravi na naslednji dan. al pa mate "vsi" službe za tekočim trakom, da se vam tolk sede socializirat pred blokom, ker čez dan ni priložnosti...

Am, sproscanje ni samo lezanje na kavcu pa buljenje tvja... Je tudi obisk kaksne galerije, koncerta, muzeja, sprrehod po parku, basket na bliznjem igriscu... In ce si dobr v svojem jobu, nevem kaj se mas se za pripravljat...

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Vse te zadeve imas tudi na dezeli. In to ne postavljene v kup betona.

Ne ves kaj se imas za pripravljat, ce si dober v svojem jobu?
grin1.gif

Ja zdaj odvisno. Ce pometas cesto, se navadno res ne rabis. Ostali se pa vcasih morajo na tak ali drugacen nacin.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Spet je Alter v prvih novinarskih vrstah. Še dobro da Alter obstaja, drugače bi verjetno še zmeraj samo o politikih in kislih kumaricah poslušali po TV.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
kakva plata takva vrata... v malo širšem pomenu.

V amerik, bi jim rdeči križ mogoče šotor dal. Tukaj se pa še bunijo zastonjkarji.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Mi ne delimo državljane na dva razreda.
cheer.gif

Demokracija v praksi
bonk.gif

Se mi zdi, da lahko tole na celo slovenijo razširimo ta primer CD.

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
čeje vse res (še posebej zadeva z avtovlko) me zanima zakajnoben nič ne naredi... zato ker ni denarja tam?

Zato, ker boš imel takoj za vratom raznorazne kravakonje...
tongue-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
ampak vseeno opozorilo, da gre za 24kur in članek v njihovem stilu, z anonimnim virom in poln "naj bijev"

vseeno ne dvomim da je tam pravi geto