Generali : Triglav

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Tole s šipo sem bil tudi sam priča na Verovškovi (Generali)... Konkretna luknja, avto nov, kombinacija šipe, cenilec pa flegma pošlje žensko (po moje precej neveščo) na Carglass na popravilo stekla... Pa da meni to reče, se bo revež spotaknil in tako padekl na šipo da bo moral priznati novo...
evil.gif

On: pri Triglavu pri D kombinaciji niti na cenilno linijo ne rabiš hoditi, če popravljaš na Carglasu, vse uredijo oni. Ti samo avto pripelješ in odpelješ popravljenega.

Kaj pa je narobe s Carglassom? Greš tja, zahtevaš originalno steklo (po defaultu ti namreč montirajo Pilkington), ti ga naročijo in je to to? Mislim da na Carglasu dost boljše menjujejo stekla kot na ostalih servisih, saj imajo ogrooomno prakse.
confused-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Poanta je v tem, da jo je na Carglass poslal na POPRAVILO poškodbe ne pa na menjavo stekla.

sugargrl

1.500. registrirana uporabnica
15. okt 2007
5
0
1
40
Ma kaj ni boljše popravljati steklo, kot pa menjati.
Pri menjavi stekla, res da dobiš novo steklo, vendar je razlika v letnici katera piše na steklu in se ti bo hitro kakšen pri prodaji avta vtaknil, zakaj je edino na tem steklu letnica drugačna, kot pa na drugih steklih. Pa tudi, če popravilo ne bi bilo uspešno, da je luknja prevelika (pravijo, da se da popraviti luknjo do velikosti kovanca za 2EUR) pokličejo iz Carglassa na zavarovalnico in to tudi povejo in se takoj na zapisnik pripiše, da popravilo ni bilo uspešno in se prizna novo steklo, tako da se brez veze razburjate....

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Sladka oz. sladkornadeklica ni boljše! Saj ko boš prodajala avto ti bo kupec vrgel takoj naprej da je novo steklo 500€.

Stekla pa ti nihče ne more tako popravit da to ne bo vidno in optično moteče!

Nazadnje urejeno:

sugargrl

1.500. registrirana uporabnica
15. okt 2007
5
0
1
40
Ja drugače ga probajo tako popraviti, da se resnično ne opazi, morda zgleda kot kakšna dežna kapljica po popravilu., tako da ne vrjamem da bi kupec vozila lahko to opazil. Če pa je luknjica na voznikovi strani oz. v vidnem polju voznika pa cenilec nikoli ne piše popravila stekla, ampak vedna zamenjavo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Meni je enkrat en mehanik kazal svoj avto, 13 let star Mercedes, gori še prvo steklo in šipa cela nakluvana. Steklo ima zavarovano ampak noče it menjat ker pravi da kak enkrat menjaš vetrobransko steklo zjeb*eš celo statiko avta. Sicer ne verjamem tega ampak ljudje na svašta gledajo...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Nakluvana v kakšnem smislu? A ko se mu bo pa steklo sesulo samo vase zaradi poškodb bo pa tudi statika važna?
Naj me kdo popravi če se motim, ampak v Belgiji si v prekršku se se voziš z poškodovanim vetrobranskim steklom. V Izraelu moraš zaradi vplivov puščavskega peska vsake 3 mesece menjati vetrobransko steklo... Tukaj jih pa nič statika ne skrbi...
Tale s statiko je lari-fari.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ma ja saj ne trdim da je tako kot je on rekel, pač pravim da sto ludi sto čudi.

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
je v novi številki moje finance lep prikaz kdo je najbolj ugoden za avto zavarovanje.

Generali.

lp