Meni se zdi, da si me ti z nekom zamešal!Se tak nacin govora res spodobi za enega samooklicanega veljaka Svobode?
Ne vem, meni se zdi, da si ti nisi vasih navodil prebral.
PS: čigav klon si že ti?
Meni se zdi, da si me ti z nekom zamešal!Se tak nacin govora res spodobi za enega samooklicanega veljaka Svobode?
Ne vem, meni se zdi, da si ti nisi vasih navodil prebral.
Eh sori jaz sem mislil da si ti klon svobodnjaka pa ce ravis da nisi...Meni se zdi, da si me ti z nekom zamešal!
PS: čigav klon si že ti?
Ne nisem. Daleč od njihove mantre.Eh sori jaz sem mislil da si ti klon svobodnjaka pa ce ravis da nisi...
Eh, yahel se bo v tem primeru oktobra zrajtal, da je neki drugace in mi bo spet za 2 mesca ven zabrisal...Če ne bo spremembe pa se davek vrne na 22% z Junijem. Da ne bote rekli, da niste vedeli.
Lažeš ti, vse cene elektrike za GOSPODINJSTVA in male poslovne odjemalce so od avgusta lani, do avgusta letos BLOKIRANE navzgor. Razen vas Gen-i-jev je velika večina drugih imela do avgusta že višje cene kot jih ima sedaj.
Zdaj pa se pokoplji s svojimi!
Nova VT, redni cenik: 0,11800
Nova MT, redni cenik: 0,08200
Stara VT, redni cenik do junija 2022: 0,064900
Stara MT, redni cenik do junija 2022: 0,035990
Bi rad da jih odblokira?
Pogledajte nove cijene struje u Srpskoj od Nove godine - Capital.ba - Informacija je capital
Građanima koji u januaru 2023. godine potroše 500 kilovata račun za će struju iznositi 77 KM sa PDV-omwww.capital.ba
Ja na takšne cene kot Dodik v Republiki Srbski.
Cca 4,9 centa do porabljenih 1500 kWh / mesec.
Pol se pa ne rabim čuditi, da laufa električna centralna v app. na Jahorini.
Bom s tvojimi besedami: kdo ti je kriv - bebcu, da sploh plačuješ elektriko, če si prelen, da bi si postavil samooskrbno SE!Cenik dobavitelja ki ima v SLO najvišji tržni delež, torej ne nek obskurni dobavitelj ki se ga komaj zazna na seznamu...
Kaj me brigajo te Golobove izmišljeno blokirane cene in cene drugih predragih dobaviteljev ki imajo manjši tržni delež samo na račun takih bebcev kot si ti ker ostajajo pri dražjih dobaviteljih samo zato ker si ti prelen da bi naredil premik k novemu ponudniku?
Cena električne energije do prihoda novega predsednika vlade (ki je bil do tedaj zaposlen v točno tem istem podjetju) je veljala do konca junija 2022. Potem pa glej ga zlomka se vse začne dražiti in je danes tarifa 100% višja od tiste izpred 6 mesecev (redni cenik! Ne pa akcijska cena)
Bom s tvojimi besedami: ….
Res je in to samo zato, ker so goloba ven vrgli. Dokler je bil na geni, je bila tam in posledicno povsod drugje elektrika na pol zastonj, ko so pa posvecenim apetiti zrasli po dobri sluzbi in easy moneyu, je slo pa vse v maloro. In vse kar je golob lahko naredil, je malo omejil cene vsem, da ni prevec ausglajzalo. Si to hotel povedat? Ce bi rad goloba osebno vpletal v to zgodbo, gre narativa kontra tvojim zeljam, lahko pa pac recemo, da decko nima kaj dosti vpliva na nic in je najblize resnici...
Ker njihov "politik" ali gospodarstvenik jim pa ze ne bi tega naredil.Zadeva je jasna že pol leta. Ne vem zakaj enim zazvoni alarm šele, ko vidijo dejansko položnico.