Jaz ki nimam Petrol kartice, pri njih ne tankam in zato nimam klinčevih 200 točk ne dobim nič ceneje.
Raje napiši, koliko se ti je povečal cel račun, ker je tvoj prikaz čista demagogija. Meni se je pri približno dvakrat višji porabi, račun povečal za 5,6%, kar ni na letni ravni ena mesečna poraba. Sicer se pa je elektrika pri vseh ponudnikih krepko podražila.
Nisi napisal porabe v teh dveh mesecih. To je 60% več kot pri meni, ki imam pavšal.
Glede na to, da je cena elektrike šla gor za 40%, pomeni da bom z ogrevanjem s toplotno črpalko cenovno že zelo blizu kurilnemu olju?
Glede na to, da je cena elektrike šla gor za 40%, pomeni da bom z ogrevanjem s toplotno črpalko cenovno že zelo blizu kurilnemu olju?
Znesek moje položnice v sezoni kurjave je več kot 100eur, od tega niti 20eur ne predstavljajo druge stvari. Letos torej pričakujemo pribitek 40% na vsaj 80eur porabe. To pomeni, da se bo povrnitev investicije v TČ podaljšala iz predvidenih 6 let na 8 let.ja seveda cena elektirke je že šla gor vendar večji del tvoje položnice predstvaljajo druge stvari kot sama cena elektrike
Nimas zastonj nickname.Znesek moje položnice v sezoni kurjave je več kot 100eur, od tega niti 20eur ne predstavljajo druge stvari. Letos torej pričakujemo pribitek 40% na vsaj 80eur porabe. To pomeni, da se bo povrnitev investicije v TČ podaljšala iz predvidenih 6 let na 8 let.
http://www.gen-isonce.si/podpora/strani-za-podporo/pogosta-vprašanja/kaj-je-samooskrba/
pa še to zraven pa si neodvisen