GEN-I plin za gospodinjstva!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Evo pa bodo razjebali vse
crazy1.gif

eDelo

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.238
1.396
113
Ne vem ne.

Do konca leta dobimo baje novega ponudnika... Govori se namreč da pride EON...

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Le kakšno neposredno vezo ima SDS s politiko GEN-I? So mar v Petrolu, Energetiki LJ, Plinarni MB.... sedaj bili člani SDS, da so nas tako lupili? Ali pa so nas lupili ker niso bili?!

guardy

Guru
3. avg 2007
8.518
1.109
113
Obišči stran
Ali kdo ve, kdaj naj bi gen-i začel izdajati enotne položnice?

Kdaj bom prejemal račun, če se odločim za GEN-I?

Račune za dobavljen zemeljski plin prejmete predvidoma med 5. in 15. dnem v naslednjem mesecu za preteklo enomesečno obdobje.

Prvi račun z naše strani boste prejeli v mesecu, ki sledi začetku dobave. Obveščamo vas, da boste prejeli dva ločena računa, in sicer enega za porabo zemeljskega plina, drugega za uporabo omrežja. Račun za porabo zemeljskega plina boste prejeli z naše strani, račun za uporabo omrežja pa bo izstavil pristojni sistemski operater. Trenutna zakonodaja izdaje enotnega računa še ne omogoča.

Kako lahko potem Energetika izdaja enotne račune?

I

Izbrisan uporabnik #488

Od plinarne MB sem že dobil za omrežnino
smile-1.gif

Čakam še na položnico od gen-i za porabljen plin.

Vmes so mi še enkrat prišli popisat števec, malo se mu je zatikalo, ko sem vprašal zakaj takšna nenadna pozornost za pravkar menjani števec....."aja, saj že mamo".

Stanje števca sem tudi sporočil gen-i da lahko spišejo račun in očitno ta podatek klapa, saj so ga posredovali plinarni mb, da je lahko opalila omrežnino.

Saj bo.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Le kakšno neposredno vezo ima SDS s politiko GEN-I?

Odkar so nastavili svoje ljudi ....vso imajo svoje nadzornike ki postavijo svojega šefa se ve koga in s tem obvladujejo vse. Zgodilo se je ravno to kar so SDS rekli da ne bodo delali. Ampak sej o njihovih besedah se vse ve.

kand

Pripravnik
1. okt 2007
50
0
6
A je že kdo dobil račun za plin od Gen-I? Ponavadi so računi do 15., tega pa še vedno ni. Je pa sodo poslal svojega za omrežnino. (okej res je, da tudi gen-i elektrika pride z valuto 26., ampak vseeno)

I

Izbrisan uporabnik #488

Še nisem dobil računa od Gen-i.
Sem pa dobil račun od omrežnega operaterja
smile-1.gif

Za elektriko pa sem dobil od gen-i

Po moje majo gnečo

alesmm

Zelenc'
17. dec 2012
13
0
1
Pozdrav!

meni pa se oni dopadejo tudi zaradi bonov, ki jih dobiš pri nakupu v M-Tehniki. če kupiš ploščice naprimer, imaš za 80€ elektrike zastonj.