Glede teh LED stropnih luči, tudi jaz rabim plafoniere TOP močne tam LED 80 W ali več, najmanj 5500 lm in nekako premer od 80 do 150 cm imaš kaj takega, sicer Bauhaus ima blizu tega, drugi, pa skoraj nihče nima nič.......sung:
najboljše na trgu so Yeelight modeli. Je kar nekaj opcij, sam sem lani celo hišo opremil z njimi, 16kom po vse prostorih. Sicer pa pri Yeelight res top kvaliteta, nora dobra namestitev, ker lahko potem na klik modele menjaš na stropu, vse so RA95 (se pravi najbolj podobno naravni sončni svetlobi), imajo zelo visoko svetilnost, dobro aplikacijo, dosti funkcij, dolga življenska doba (40,000 hours), to je 22 let pri 5h dnevno ... skratka, niso najcenejše, so pa vredne višje cene. Meni najboljši modeli:
teh imam namontiranih največ, klasično bela svetloba, sprememba temperature (svetlo modrikasta/rumena/bela)...
pa Upgraded, malo močnejša a ista verzija z priloženim daljincem:
potem imam pa nekaj starejših modelov podobnih temle, super zadeva za kakšne dnevne, kuhinje, otroške, delovne sobe kjer je potrebna višja svetilnost pa npr. barve na vrhu za ambient ...
tale model podoben, malo nižja svetilnost in navaden sistem pritjevanja (ne na klik) a občutno ceneje:
pa še tavelika za kakšne dnevne, kuhinje:
Imaš, še kaj, lahko dražje , ap morda EU skladišče, kot he tole :
Fingertip Clip P-ulse O-ximeter L-ED Colorful Screen Display Mini SpO2 Monitor
Fingertip Clip P-ulse O-ximeter L-ED Colorful Screen Display Mini SpO2 Monitorwww.tomtop.com
Moram povedati, da sem pred časom eno tako že kupil, celo na pogled bolj profesionalno, kot to, pa zanimivo, pulz res meri, kisik, je pa fake merilec, vedno čisto vsakemu pokaže, da je kisika na 99% in vedno enako, nikoli drugače, jot 99%, pa ne bi rad še enkrat faka kupil......
Meni ga ponudi za 826US$. Je ni konverzije, ki bi to zbila na 711EURobčutno najboljša opcija je na Giztop, poštna opcija Express (je v bistvu EU Prioirty Line) za dostavo brez dodatnih stroškov, 100%. Je v osnovni CN verzija, kar pomeni CN polnilec, a priložen EU adapter, sicer pa naložen original OnePlus Global ROM, tako da tudi komplet slovenščina, strojno pa tako ali tako ni kakšne razlike, so tudi vse frekvence za SLO kar se 4G/LTE tiče, za 5G je pa še itak zmeda med proizvajalci in operaterji, OnePlus 9 Pro nasplošno podpira od 5G: N41/N78/N79, SA: N1/N3/N28A/N41/N78/N79
- OnePlus 9 Pro Global 12/256GB Pametni telefon s kodo: KIMOVIL za 711€
(Giztop, CN skladišče, Express poštna opcija za dostavo brez dodatnih stroškov, 8-15 dni)
Hmm, meni pa za 689$ in to brez kodeMeni ga ponudi za 826US$. Je ni konverzije, ki bi to zbila na 711EUR
Če kupim, bom ta velkega, 12/256.Hmm, meni pa za 689$ in to brez kode
Predno si izbral barvo, kapciteto …Hmm, meni pa za 689$ in to brez kode
Če kupim, bom ta velkega, 12/256.
Torej meritve dela, ne fejka, ker svojega sem nekomu posodil, ki ima takega za 150 eur pol profesionalnega in ja mi je potrdil, da meri srčni utrip, kisik pa fejka ......, ja bom svojega podaril otrokom, kot igračo zdravniki pa to..... in naročil tele, koliko si pa čakal na dobavo ?Točno takega (6 njih) kupil na aliju, so prišli včeraj.
Zadeva dela, zgleda dobro narejena, meritve so pa v okvirjih Huawei watch gt2 pro. Seveda, kake pol minutke počakaš da se zadeva umiri.
Torej meritve dela, ne fejka, ker svojega sem nekomu posodil, ki ima takega za 150 eur pol profesionalnega in ja mi je potrdil, da meri srčni utrip, kisik pa fejka ......, ja bom svojega podaril otrokom, kot igračo zdravniki pa to..... in naročil tele, koliko si pa čakal na dobavo ?