Gea College

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Sej GEA nima predavanj samo na "elitni lokaciji", kakor sem js seznanjena, potekajo tudi v Šiški.

Seveda ne, izven Pirana poteka t.i. izredni študij, ki je v Sloveniji svojevrsten paradoks: plačaš nekajkrat več, dobiš pa nekajkrat manj
stupid-1.gif

B.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Kvaliteta rednih študijev močno pada, to pravi veliko profesorjev. Sami priznavajo da so izipitne pole lažje, ker če ne jih naredi pramalo število.
Kar se pa tiče vrtalnih mašin ti povem, da je Black&Decker/Bosch/.. svetlobna leta pred hofer variantami za 20€. Za domačo rabo so hofer vrtalke dovolj, če boš ša hotel hofer vrtalni stroj uporabiti v prof. rabi bo bil prešvoh in bo začel preskakovat, baterija je za en jebeštrga, po 2 dneh intenzivnega vrtanja bo šla v malorolo, ker bodo šli prašni filtri in vsa bora tehnika ki je v njej. Je razlika med 20€ in 150€.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
pa je tebi pametni buči slučajno se že posvetlo kaj je glavni namen teh privatnih šol? Očitno ne, če tukaj toplo vodo odkrivaš. Namen vsekakor ni se postavljat gor priznanim fakultetam in se z njimi enačiti. Namen je predvsem zagotovit tiste minimalne kriterije in izdat papirje osebam, ki so že v službi in le ta od njih zahteva dodatno izobrazbo.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ja, samo če že ljudje sprašujejo jim skušamo dopovedati naj raje izberejo drugi faks, ker jih bo več naučil, če pa rabijo papir in so pripravljeni odšteti tisoče evrov, naj izvolijo.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ne me vzet cist dobesedno ampak... Pise na spletni strani, da v letu 2008/2009 solnino krije koncesija za redni studij (torej pac placas samo vpisnino, ki znasa 255 eurov - ce prou razumem) in res ne najdem logike, zakaj bi nekomu ki je zaposlen to krili... No, ali pac.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.334
303
83
39
Ljubljana
Ah pust to, kva če maš status študenta, pa pol novembra se zaposliš? Se boš šla izpisat iz šole?

Pač prek študenta ne smeš delat, niti štud. bonov ne moreš več kupovat...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ne moreš, al ne smeš:)?
kot si že v eni drugi debati ugotovil, ti nihče ne pride domov iskat št.izkaznice, torej zakaj ne bi mogu kupovat bonov?

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
... Namen je predvsem zagotovit tiste minimalne kriterije in izdat papirje osebam, ki so že v službi in le ta od njih zahteva dodatno izobrazbo....

Nope.

Namen je OD teh oseb pobrati keš.

OK, v zameno (ker mu pač nekaj moramo dat, sicer keša ne bomo videli) mu bomo dali nekaj, kar nas bo stalo kar najmanj.
Pa da bo osebek še vedno zadovoljen, ker bo mislil, da je nekaj dobil.
(Torej osebek mora misliti, da nekaj dobi. Ni nujno, da res nekaj dobi... Upam, da se razumemo, kje je razlika).

To je glavni namen.
Ne pa neko altruistično reševanje osebkov, ki se jim ne da preveč študirat (vsaj v veliki večini), papirje bi pa radi imeli.
Ker če bi se temu folku dalo študirat, bi šli tudi kam drugam, ne samo na "kje se najlaže prileze do papirja" ustanove.
(pa prosim, ne mi prodajat "mi bi radi študirali, pa kaj ko si ne moremo več nič zapomnit, ker smo stari"...)

Pa se opravičujem, če sem slučajno komu stopila na žulj.
Ampak se bojim, da je to bistvo zadeve.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
KSZ

Odebe ki tu govorijo cez Gea College govorijo to iz dveh moznih razlogov

1.) Ne poznajo, a to je manj verjetno
2.) So fauš tistim ki so lahko si privošči in se vpisali na malo jačo šolo kot oni sami, ko so jih 4 leta po domače povedano v glavo jebali na raznih EPFih, njihovi kolegi, ki pa so si lahko prvioščli malo jače šolanje, pa so študirali brez stresa in se naučili še veliko več, poleg osnovnega znanja ti za razliko od raznih EPF še da praktično iznajdlivost, retoriko, premišljenost, in še marsikaj

In še glede tistih ki imajo toliko za povedat čez Gea College. Poglej temo o novi BMW 7 ki je najjači avto med navadnimi avti, kot bi lahko rekli za Gea College med šolstvom u Sloveniji. Kdo najbolj piše čez njih ? Lastniki Renault 19, Cliotov, natunanih Seatov itd.

Gea College ne moreš zgrešit jaz to dobro poznam in ti da dobro poslovno in podjetniško osnovo in če imaš podjetniško žilico to dobro skupaj združiš. Vsi so pametni kak ne da znanja, a me zanima kolko teh pametnih je dejansko končalo Gea College, in kolko teh pametnih vozi zdaj BMW 7ke.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.567
1.090
113
Titograd
Noben ki je končal EPF ni šel na Gea College verjetno,verjetno pa je šlo veliko takih na Gea College ki na EPF-u niso mogli niti skozi 1. letnik prilezt.

Nazadnje urejeno:

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Noben ki je končal EPF ni šel na Gea College verjetno,verjetno pa je šlo veliko takih na Gea College ki na EPF-u niso mogli niti skozi 1. letnik prilezt.

In tisti ki konča Gea College z malo žilice vozi cez 1 godino BMW 7 , a oni ko konča EPF dobi naziv diplomiran teoretik

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
gea koliđ je dober za tiste ki mislijo it po študiju svojo samostojno pot. Če pa narediš gea in greš v službo, si pa v pyzdi

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
gea koliđ je dober za tiste ki mislijo it po študiju svojo samostojno pot. Če pa narediš gea in greš v službo, si pa v pyzdi

Seveda. In tisti ki grejo v neko sluzbo so v ***** ker delajo za drugega. Jaz pravim vsak naj gre na svoje naj pokaze svoje znanje in dela za svoj zep. In u tem primeru je Gea College jača šola kot EPF , ki je bolj teoretično usmerjena.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ne se kregat zdj o tem, kera je boljs.

Na vsak nacin je pa GC boljs kot da mas samo 4 letno solo.