Garmin Nuvi - več kart na eno kartico

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
hvala za nasvete, ok potem tako, polna AT, polna AR, to bo po defaultu vklopljeno, če bo pa hotel v druge evropske države bo pa imel tudi polno CN na kartici, ki jo bo moral vklopit po potrebi in izklopit AR, da ne bo zmešnjave. Mu bom razložil, kje se vklopijo/izklopijo karte.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Samo moj predlog. Povej mu, da je za SLO in HR, dosti boljša CN, Tako, da ne rabi AR. Tako bo manj živčen.
evil.gif

sharky77

Pripravnik
24. jul 2011
36
0
6
Pozdravljeni
Mi lahko prosim kdo združi dva img filea v enega in sicer "CityNavigator Russia NT 2013.10" in "CityNavigator Europe NT 2013.10"
Ali pa da napotke kako se to naredi.
HVALA

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Katerega nuvija imaš? Sedaj imaš lahko na SD kartici po dve karti in sicer gmapsupp.img in gmapsup1.img. Združevanje kart se ne obnese ravno najbolje.

dules

Pripravnik
24. dec 2009
65
0
6
Hm bo kaj narobe , če nisem zbrisal stare mape z garmina dol , obe mape sta cn europe. Garmin pa je nuvi 1300 ?

dules

Pripravnik
24. dec 2009
65
0
6
saj v garminu mi ne pokaže mape ko je kartica notri ko je zunaj pa mi jo pokaže !ali bo to kaj narobej ?

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
950
91
28
Ljubljana
KSZ.

Na Garmina Nuvi 350 sem naložil dve karti. V napravo sem naložil AR, na SD pa CN.
Sedaj imam problem, da lahko izklopim CN, AR pa se ne da izključiti.

Sem že brskal po netu, pa ni pomagalo. Obstaja kakšna rešitev?

peetras

Pripravnik
11. sep 2012
36
0
6
Pozdravljeni,
pred nekaj dnevi sem si kupil nuvija 3490lt in sem si s pašnika potegnil AR, ki deluje ok, AT pa ne..imam ga med zemljevidi, na sami mapi pa ne vidim razlike med navadnim zemljevidom in topografskim..naj še omenim, da sem AR in AT dal v mapo Map na garmin napravi, ker nimam SD kartice..je to problem?

Hvala in upam na pozitiven odgovor, mogoče sem spregledal res kaj banalnega;)

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Torej imaš na nuviju 3490 v skriti mapi .System gmapprom.img (CN)
V mapi Map pa imaš AR poimenovan kot AR.img in AT kot AT.img?
Če imaš vklopljen samo AR ne vidiš višinskih črt.
Če imaš vklopljen samo AT vidiš višinske črte in oranžne stavbe.

p.s.
V mapi Map poimenuj karte z katerim koli imenom samo ne sme biti gmapsupp.img ali gmapprom.img

peetras

Pripravnik
11. sep 2012
36
0
6
Hvala!

Kot sem si mislil, je šlo za nekaj res brezveznega, hehe!
wink-1.gif

Preimenoval AT in AR in zdaj je ok!

peetras

Pripravnik
11. sep 2012
36
0
6
Pozdravljeni,
imam še en problem, ki sem ga opazil danes med vožnjo..če sem imel vklopljeno samo original mape CN, mi ni preračunavalo poti, če nisem šel po zarisani poti. Če pa sem vklopil še AR ali pa samo AR, pa je normalno preračunalo pot. Sem kaj zafrknil z mapami?

peetras

Pripravnik
11. sep 2012
36
0
6
Pripis k prejšnjemu postu; zatem sem updatal programsko opremo z garmin webupdater in zdaj dela..kriza, kaj vse je treba, da navigacija dela. Me pa zanima, kako si vklopim 3d stavbe..v garminu imam nastavljeno, da mi kaže 3d stavbe, 3d teren itd, na mapi pa mi ne kaže teh dvignjenih kock, samo črni oz sivi kvadrateki..

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Pri AR ti kaže tudi višino stavb-kocke, Pri CN ti kaže le tloris.
V obeh primerih pa ti pokaže tudi "real photo" večjih starejših zgradb npr: cerkve, sodišča itd v centrih večjih mest.
Daj na simulacijo čez kak center LJ ali MB, pa boš videl.