Citat:
Uporabnik krimec pravi:
@fikus - najbrž te bo treba preimenovat v @kaktus, ko kar naprej nekaj špikaš
Najprej vse pohvale za tvoj popravek za tipkovnice, ni mi pa jasno, kako to da si tak zagrizen sovražnik vseh modelov nad 1xxx
Pa ravno ti imaš milijon problemov z temi novejšimi serijami. Če si dobil zanič TMC sprejemnik, ga enostavno pošlji na stroške Garmina v Šenčur, pa boš dobil novega.
Saj imamo tudi drugi kakšne težave z nuviji, pa se na mečemo ob tla zaradi tega
LP, pa več sreče z novimi modeli v bodoče
Mislim, da sem hotel biti kaktus, pa je bilo ime že zasedeno, potem sem se pa spomnil na fikus, ker sem rekel, da itak na tej strani ne bom več pisal ampak samo še kaj prebral, ker so me nekoč zaradi kritike nekega glupega moderatorja(ki je bil očitno zaposlen na Simobilu in ni prenesel nobene kritike čez Simobil) pri telefoniji že banali-v telefoniji zato še vedno ne napišem v glavnem nič, čeprav bi marsikaj lahko.
Tipkovnice sem pa popravil zato, ker Garmin dela vedno bolj obupne in jih nisem mogel več gledati-pri modelih 3xxx je že skoraj popolnoma neuporabna.
2xxx in 3xxx modeli enostavno nimajo ene stvari za pohvalit(my trends je v glavnem bedarija), vse ostalo je pa slabše:
-Zemljevidi ne delajo več tako kot so vedno doslej(AT+AR ali CNE +AT mora delat, če ne je zame neuporaben saj ga večino časa rabim kje v naravi),
-menije so totalno zjebali,
-baterija je čisto zanič(modeli 1xxx zdržijo čez štiri ure, 3xxx največ dve uri),
-površna izdelava, ohišje škriplje,
-zvočnik slab,
-grafična podoba vedno slabša,
-pozna se vsak prstni odtis,
-zaklepa zaslona nimajo več,
-cena trikrat previsoka za to kar nudi(kdor, da 300! evrov za ta jajca zame ni normalen-saj je odličen pameten telefon z Garmin navigacijo cenejši),
-......
Res ne vem kaj naj pohvalim???