Sem imel Garmin in servisa v Šenčurju tako poln kufer, da sem se za 14 dni moral čisto odklopiti.
Zadnjič sem ponovno prinesel na servis Garmin 3490LMT in povedal, da mi kljub zamenjavi polnilca še vedno prometne informacije ne delajo.
Tista glupa trapa v sprejemnici, mi enostavno reče, da naj vse skupaj pustim tam in bodo pogledali-jaz pa sem rekel, da zaradi enega ubogega polnilca res ne mislim biti še en teden brez garmina.
Nato je čisto popi-zdila kaj, da sem, jaz pa kaj misli, da je ona in, da dokler ne zrihtajo ne grem nikamor, pa da zahtevam potne stroške....
Ker se nisem pustil odgnati je poklicala nekega tipa s katerim sva se pa lahko vse zmenila in sva šla testirat.
Z GTM36 TMC ni delal, nato mi prinese še en nov GTM36 in ravno tako nič ne dela, nato pa mi končno prinese GTM 35 kot sem mu rekel že na začetku in dela takoj.
Pojma nimam zakaj mi z tremi GTM36 polnilci TMC ni delal(čeprav se baje originalno prilaga), z GTM 35 pa takoj....
O potnih stroških pa vseeno niso hoteli nič slišati, čeprav bi bili po zakonu dolžni jih plačat.
Ampak nisem hotel več komplicirati, ker smo zadevo rešili.
So pa modeli 2xxx, še bolj pa 3xxx taka jaj ca, da se bog usmili in s tako obupnimi izdelki, napovedujem propad Garmina v parih letih.
Pa tudi večina ostalih izkušenih uporabnikov ima podobno mnenje-3490LMT sem zrihtal kolegu taksistu in pravi, da takih ja-jc pa še ni imel-povrhu pa še menije spreminjajo za vsak model in je rabil skoraj cel mesec, da se jih je vsaj za silo navadil.