Garmin Mobile PC

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
Slabo sem vprašal. Na Mobile PC so pri Adria TOPO Slo 2.11 rjave črte za višine preveč izrazite, pa me zanima, če se da to spremenit, da bi bile ali tanjše ali bolj transparentne. Hvala

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
Se da po moje z enim online editorjem ki ga je en član tuki gor omenu v povezavi typ datotek,mislim da je naslov crack za mapsurse al neki podobnga malo poišči

jegr

Zelenc'
13. nov 2008
2
0
1
Včeraj sem uspešno namestil garmin na računalnik. Kolikor sem uspel pregledat se mi zdi da je zelo malo različnih nastavitev in imam na mobitelu več možnosti. Med drugim nisem našel možnosti za izbiranje kartografij.

jerrry

Zelenc'
1. maj 2008
5
0
1
men je to isto naredil ko sm hotel naloziti cn 2009.pred tem pa sem mel ze nalozen cn 2008,ar in scg.zanimivo pri nuviju pa se je karta naložila bp in sicer sem jo nalozil na sd kartico,tako da sem v map sorcu označil vse 3 karte,torej ar,scg in cn 2009 in jih skupaj poslal na sd in dela,ampak na gmpc pa ne gre,pa sm probu .img file iz sd kartice poslat v mapo GMPC.no po tem postopku pa vse deluje bp.

Rocky77

Zelenc'
24. nov 2008
7
0
1
Podčetrtek
Kako nalozim slovenske menije v garmin mobile PC? Potrebujem tisti file slovenscina.gtt? A ve kdo kje ga dobit. Imel sem to ze gor zdaj pa nikjer vec ne najdem. Hvala!

Citam

Pripravnik
5. jun 2008
105
0
16
Mi lahko kdo svetuje pri izbriri USB GPS prejemnika za prenosnika, ki deluje v kombinaciji z GMPC. 'Uradne' verzije so precej drage in me zato zanimajo alternative.

kavelj22

Zelenc'
9. jan 2009
2
0
1
Pozdravljeni....

Sem nov na tem forumu in me zanima naslednje kar se tice te teme. Za katero verzijo garmina mobile pc deluje odklep na ki je opisan na zacetku te teme. A je vseeno ce je to zadnja 5.00.60?
A je generator kode prilepljen kje na forumu?
Jaz enega imam ki se ga potegnil iz torentov ampak ko vpisem kodo in jo shranim v SW.UNL mi program se vedno starta kot trial verzija.
Prosim za kaksno pomoc!

Hvala,lp!

N560

Pripravnik
6. okt 2007
88
0
6
Enega strokovnjaka bi potreboval za pomoč,.....

Inštaliran imam MapSource 6.14.1 in Garmin Mobile PC 5.00.60!
Ko želim iz MapSourca uvoziti izbrane karte v Garmin Mobile PC, se po končanih fazah prenosa: 1. Izdelava indeksnih datotek in 2. Izdelavi kompleta zemljevidov pojavi naslednji napis:
Pri komunikaciji z napravo Garmin je prišlo do težav.
Sintaksa imena datoteke, imenika ali oznake podatkovnega nosilca je napačna.
V redu
Kaj narediti, da bo mogoč prenos izbranih zemljevidov?

P.S.
Na dlančnik prenos vedno uspe,..... Hvala za pomoč!

kavelj22

Zelenc'
9. jan 2009
2
0
1
Hello ...vecina tukaj kolikor sem prebral ste ze probali tole verzijo Garmina Mobile PC, za katero obstaja Key Generator na internetu. A mi lahko kdo pove v cem je trik da se mi kljub vnosu kljuca program zazene v trial nacinu!!!

Najlepsa hvala,lp!

crazzywak

Zelenc'
10. mar 2008
17
0
1
Citat:
Uporabnik saibaba pravi:
Meni pa med transferjem karte iz Mapsource-a v Mobile PC javi " Sintaksa imena datoteke, imenika ali oznake podatkovnega nosilca je napačna."
Kaj storiti?
Hvala.

Mene tudi zanima kako odpraviti ta problem meni isto noce mapsource poslati zemljevide na napravo

I

Izbrisan uporabnik #488

Kupita si original in ne kradita oziroma če že kradeta ne sprašujta o piratizaciji.
Ni dovoljeno na tem forumu.

N560

Pripravnik
6. okt 2007
88
0
6
Citat:
Uporabnik N560 pravi:
Enega strokovnjaka bi potreboval za pomoč,.....

Inštaliran imam MapSource 6.14.1 in Garmin Mobile PC 5.00.60!
Ko želim iz MapSourca uvoziti izbrane karte v Garmin Mobile PC, se po končanih fazah prenosa: 1. Izdelava indeksnih datotek in 2. Izdelavi kompleta zemljevidov pojavi naslednji napis:
Pri komunikaciji z napravo Garmin je prišlo do težav.
Sintaksa imena datoteke, imenika ali oznake podatkovnega nosilca je napačna.
V redu
Kaj narediti, da bo mogoč prenos izbranih zemljevidov?

P.S.
Na dlančnik prenos vedno uspe,..... Hvala za pomoč!

Odgovor za izpostavljeni problem je opisan na temle linku

Sam sem si pomagal z USB ključkom in kopiranjem datoteke nazaj na PC!

Hvala vsem, ki ste mi pomagali, še zlasti Matku!
priden.gif

Nazadnje urejeno:

bsheep

Zelenc'
4. okt 2008
13
0
1
Živjo , mene bi pa zanima če kdo ve rešiti preoblem za jakost glasu k te gmpc vodi.Imam car-pc in uporablam centrafuse.Ker nemorm imeti notr gmpc ga minizeram in tako uporablam gmpc.Zdej mam pa problem ko predvajam mp3 se full glasnej sliš mp3 got pa strica/teto od gmpc , kako bi lahko naredil obratno da se navigacijo bolje sliši? hvala

Citam

Pripravnik
5. jun 2008
105
0
16
Info:
Dobiti se da 'predelani' Mobile PC, za katerega ne potrebuješ kupovati dodatnega GPS sprejemnika in lahko uporabiš kar katero izmed ročnih naprav, ki jo preko USB kabla priklopiš na računalnik.