Garmin Lifetime Updater

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@Mirko_Barkovic

Če si slučajno tako dobra duša,da bi delil svoje znanje z ostalimi uporabniki bi te prosil, če bi lahko ustvaril novo temo (naprimer z naslovom Nuvi 265 v 465) in na kratko opisal postopek.

Bi ti bil zelo hvaležen,pa mislim,da ostali uporabniki tudi
wink-1.gif

Čestitam,da ti je uspelo,vidim,da bom dobil počasi partnerja pri modifikaciji nuvijev
zmaga.gif

Mirko_Barkovic

Fizikalc
16. mar 2009
894
64
28
Kamnik
@Popotnik
Zate to ne bo nič novega, ker sem pri tem uporabil predvsem tvoje znanje, ki si ga delil z nami. Bom pa ustvaril novo temo in opisal postopek za ostale uporabnike.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Hvala ti.
Nehal sem nalagat FW,ki jih nisem imel priložnosti sprobat,zato sem ti toliko bolj hvaležen,za tvoj trud.
V prejšnjem mojem postu sem ti napisal,da bi ti bil hvaležen zato,ker včasih uporabniki pozabijo napisat magično besedo HVALA,zato sem se ti že sedaj jaz zahvalil v njihovem imenu.
Plačilo za naš trud je preprosta beseda HVALA ali pa kak smeško.

Roby11

Pripravnik
16. nov 2007
501
0
16
Maribor
Jaz ti bi kak pir plačal, pa ne vem več kje se skrivaš
smile-1.gif

Lahko pa prideš na kako kavico k meni, saj veš kje delam.

vide

Pripravnik
10. avg 2008
240
10
18
Cerkno
Ko sem preko MyGarmin z pomočjo MapUpdaterja hotel posodobit napravo , sem v koraku kjer določaš kam boš prenesel datoteke za posodobitev izbral opcijo ; Prenesi v računalnik in napravo ; V računalniku sem izbral prenosni disk ki ga imam priklopljenega .
Cel postopek mi je normalno naredilo , napravo posodobilo na koncu pa je napisalo napako ,da podatkov ni moglo namestit na računalnik.
Poskusil sem še enkrat z prenosom , napravo odjavil iz MyGarmin in jo ponovno registriral vendar mi sedaj takoj zopet ponudi prenosni disk kot mesto namestitve.
Ali ima kdo informacijo kako bi to poporavil da bi imel nameščemo tudi v računalniku in bi z Mapsourcem jo potem uporabljal tudi še za posodobitev na drugih napravah .

Nazadnje urejeno:

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Če si izbral opcijo, da namestitvene datoke pusti gori, potem v mapi "temp" poišči mapo IMG in inštaliraj na računalnik ročno.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Izbrati moraš tisti disk, na katerem imaš win mapo Documents and Settings, kajti mapsource in tudi Basecamp bereta podatke iz le te. Ne moreš kar poljubno izbirati lokacije za CN. Je točno definirana.
Takale je pot do direktorija; C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\GARMIN\Maps

Za AT, AR in druge zemljevide pa je direktorij: C:\Garmin, potem so pa v njem mape z imenom FAM_XXX (XXX je oznaka posameznega zemljevida)

Nazadnje urejeno:

vide

Pripravnik
10. avg 2008
240
10
18
Cerkno
Ok Hvala obema .
Našel sem namestitveno datoteko in ročno zagnal namestitev.
Za naprej bom pa pustil ob nameščanju ponujeno opcijo in bo postopek naredilo samo .

LP Vide

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
556
91
28
Ko posodabljam dam prvo naj mi namesti v napravo, potem pa še na računalnik. Traja dalj časa, ampak za 1x brez težav.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Če slučajno kdo rabi lifetime kartico za samodejno posodabljanje CNE naj mi piše.

Imam eno še originalno zapakirano za 50 evrov.