Garmin 3790T

elvi

Zelenc'
27. nov 2007
27
0
1
58
Ljubljana
Sem napisal da sedaj RDEČE številke pokaže ter te bolj zbode v oči, kot je tudi pri Navonu.

Ali mogoče, kdo obvlada zakaj mi ne prepozna AR 3.1 preko micro SD kartice
rolleyes-1.gif

Sicer če je v sami napravi, direktorij kot je prej opisano map dela vse bp.

Nazadnje urejeno:

elvi

Zelenc'
27. nov 2007
27
0
1
58
Ljubljana
Pardon.
Na micro SD kartici je potrebno le tega preimenovati iz Garmin v Map ter dela.
Podobno kot v sami napravi.

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
So mi na Geosetu zamenjali 3790 z drugim, ta pa sedaj dela kot mora.
Hitro se poveže, natančnost je zelo dobra, tudi greje se ne.
Tak kot je ta, ga moram pohvalit in priporočit. Upam, da bo tako ostalo
Ne vem, kakšen je servis drugih ponudnikov, ampak ekipa v Geosetu je res na nivoju: prijazna, strokovna in ažurna.

alinko

Pripravnik
12. avg 2009
169
3
18
Pozdravljeni!
Imam garmina 3790t in sem z njim zelo zadovoljen. Me pa zanima naslednje zakaj mi na mygarmin kaže da naprava ni posodobljena čeprav je naprava v resnici posodobljena. Hvala za odgovor in pomoč.
Lp.

alinko

Pripravnik
12. avg 2009
169
3
18
Se vidi v garminu če je posodobljen pa tudi WebUpdater mi javlja da je naprava posodobljena, samo na mygarmin mi kaže da ni posodobljeno.

alinko

Pripravnik
12. avg 2009
169
3
18
Če pa sem ga tudi v mygarminu posodobil pa je ista zadeva in ne kompliciram.....

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Ne more ti noben svetovat, če nisi povedal drugega kot to, da se v garminu vidi, da je posodobljen. Katera verzija je trenutno gor bi bil zelo dober podatek.

alinko

Pripravnik
12. avg 2009
169
3
18
Podatki o napravi:
Različica programske opreme: Software Version 3.60
Različica zvočne programske opreme: 2.00 (Sl......)
Različica: 2.06 (Sl.....)
Programska oprema za GPS: 2.60
Programska oprema za Bluetooth: 3.0.35 P55
Različica PMIC: 822
TSC Version: 1.16

robbus

Pripravnik
17. feb 2010
224
0
16
Ampak torej po defaultu ni slovenskega vodenja, treba ga je inštalirat? In ta StreetPilot je program, s katerim to na garmin naložiš ali kako?

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
StreetPilot je gps kot Nuvi, opisan je samo postopek nastavitve slovenskega govora in menujev če bi se pojavile težave tako kot pri tebi.

Tudi Nuvi ima slovenske menuje in glasovno vodenje, tako kot piše na povezavi ki sem jo priložil.

Drugače pa kot so že zgoraj svetovali preko WebUpdata in MyGarmin naredi posodobitev in poglej da boš odkljukal opciji za slovenski jezik in menuje - tudi če ti pokaže da ni novih posodobitev odkljukaj in naloži potem pa v Orodja - nastavitve - jezik menuja izbereš slovenščino za govor madžarskega če ni slovenskega..
P.s: če še nisi pogledal v te nastavitve poglej sedaj, ker zna biti to že naloženo.
LP