Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Jaz sem ga poizkušal polnit z polnilcem od Wayteqa in ga je naprava zavrnila. Napiše, da dodatna oprema ni kompatibilna z Garminom in zamrzne. Govorim o original stojalu za 3790.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Tole pa ne drzi... Jaz ga imam prikljucenega preko polnilca od TomTomovega stojala za iPhone... in deluje BP ... Edino seveda TMC ne deluje, ker je TMC sprejemnik vgrajen v originalni polnilec...
Citat:
Uporabnik wabb pravi:
Ravnokar sem priklopil garmina na računalnik da upgrejdam software in opazim rdečo piko, ki seka iz zaslona. Zeloje vidna na temnem ozadju na svetlem niti ni tako moteče. Garmin je star cca. 8 mesecev. Je 1 mrtev piksel stvar garancije? Verjetno ni varjante, da se to popravi?
Citat:
Uporabnik janezpesec pravi:
KSZ... Ali ima kdo 220V polnilec za serijo 37xx ? Sprasujem zato ker me zanima kaksen je izhodni tok, ce je 1A lahko uporabim Kindlov polnilec. Se eno vprasanje: nuvija sem priklopil na 220V USB polnilec Skross (standardnih 500mA) pa se mi nuvi vklopi kot ce bi ga vklopil s pritiskom na gumb za vklop, ne gre v PC mode kot ce je povezan preko USB na PC. V tem nacinu se na ikoni baterije pokaze dodatna ikona v obliki strele, verjetno znak da se nuvi polni. Kaj se zgodi ce dam nuvija v sleep mode (kratek pritisk na gumb za izklop), se bo v tem primeru baterija polnila ali ne ?