Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
3D v /.System/gmaptz.img??????
Kak si pa to napisal.3D ne dela na seriji 1xxx.
Jcv vzami pa D2504030A.JCV za nuvi 37xx je lepa slika in daj v .System/JCV/D2504030A.JCV staro pa odstrani.
LA vidiš zgoraj v levem kotu ekrana na križišču ki ima več pasov ti pokaže recimo,da greš ti levo,bo tvoja puščica bela dve za naprej pa bosta sivi.
Če LA ne deluje ti bo v velikem križišču pokazalo samo eno puščico levo.
Poglej tukaj na drugi sliki kako zgleda LA.
slabo kaze, da bi LA deloval... v cem je pa sploh lahko problem, ce je vkljucen ze v sam zemljevid? je treba datoteko se kaj dodatno odklenit, da deluje tudi to?
to sem naredil, pa je vedno samo ena puscica :/ (pa se slabost garmina, da ne mores malo pohitriti simulacije). bom poizkusil dat gor se en drug zemljevid, da vidim ce bo kaj drugace.
CNEU je bila iz Mapsource poslana na Nuvi 350, nato pa sem isti fajl prekopiral se na 1390 in ga odklenil za ta ID. Sem ravno malo prej se enkrat priklopil nuvija na PC in se na novo nalaga CN EU iz mapsourca direkt na tega. ampak tega pa danes ne bom cakal, naj kar sam naredi
Ko smo že pri tem modelu če kdo še spremlja: zanima me kako lahko spremenim kodo pin za bluetooth(trenutno1234)na svojem 1390T modelu?Hvala za odgovor.LP
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.