Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Čudi me, da ne gre preko USB ključa in prenešeno garmindevice.xml . Ali je poškodovana ali je v njej nek zapis, ki povzroča težavo.
Beckupa vsebine nove naprave si verjetno nisi naredil?
Če ti ni odveč, mi pošlji garmindevice.xml na ZS pa da vidim kaj se da naredit.
USPELO MI JE NAREDITI POSODOBITEV... Z več sreče kot pameti Iz naprave sem vzel SD kartico ter na računalnik priklopil samo napravo... Posodobitev se je nato brez problema izvedla... Nove mape so tako naložene na Garminu... Ali lahko datoteke (ter katere) prenesem na kartico in bo zadeva laufala?
Res mi ni jasno kaj je bil razlog za težave...
Trenutno stanje na napravi je tako...
Na kartici pa imam še vedno iste datoteke kot pred posodobitvijo...
1) najprej si omogoči skrite mape....da boš videl mapo. System na garminu
2) da lahko imaš stvari na sd kartici.... Vendar karte v mapi \garmin ali pa v \map <----- če daš map jih lahko ppljubno poimenujes (zahodnaeuropa.img vzhodnaeuropa.img)
3) JCV mislim da mora bit v mapi \garmin\jcv
Ostale pa pustiš na napravi ker etak niso v Gb ampak v Mb velikosti
Vse o delovanju Garmin nuvi, Wiki, wikipedia, vodič za garmin naprave, Garmin wiki, How garmin nuvi work, nuvi, garmin, garmin support, feature of garmin device, lastnosti garmin naprav, Garmin specifikacije, specification of garmin device.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.