Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Pri tebi imam občutek, da si kot uporabnik "nesposoben", glede na to da si imel že mnogo problemov oziroma opravka z njimi
Samo enkrat sem imel stik z njimi in so mi stvar popolnoma korektno zrihtali- pravzaprav sem bil še celo presenečen nad pozitivnim odzivom
Na temo:
Z računom, bi bilo lažje uveljavljati razliko med mnogo boljšim izdelkom.
Ker sem imel podoben problem, in ko sem s3e dokopal do računa se v BB ni bilo problem zmeniti za mnogo boljši izdelek z mojim doplačilom, čeprav bi mi lahko v roku priskrbeli primerljiv izdelek z malenkost boljšo konfiguracijo na servisu.
Probleme sem imel samo zaradi njihove nesposobnosti. Zgleda da sem preveč pričakoval od servisa. To da se ventilator ni vrtel na grafični je verjetno moja napaka. Saj sem kot nekak bog pričakoval da jo bodo ugotovili, sploh ne vem zakaj sem jo pisal če so slepi tam...
Pa tudi da moram na računalnik čakati 5 tednov in ga 2x tja pošiljat, ker se ob vklopu le-tega oglasi tako lepa melodija vgrajenega zvočnika, ki piska napako na napajalniku:
1short beep :System normal
2 short beep :CMOS Error
1 long beep and 1 short beep :Memory error
1 long beep and 2 short beep :Graphic card error
1 long beep and 3 short beep :AGP error
1 long beep and 9 short beep :Memory Error
Continuous long beep :Memory not correctly installed
Continuous short beep
ower supply unit failed
Da je piskalo to zadnje menda ni težko ugotoviti... 1minuta googla najde napako... Avterini pametnjakoviči je v 4 tednih nena in ga lepo pošljejo nazaj, kao da so menjali disk in testirali ram. Ampak računalnik ob vklopu spet začne svojo melodijo...
S tem da je serviser podal pametno izjavo da nismo priklopili tipkovnice na računalnik in je zato piskalo...
Glede na to da se že 13+ let ukvarjam s temi mlinčki mi menda ni potrebno pojasnjevati da je bilo vse priklopljeno. Oni pa njihove pametne garancijske nalepke.
Se opravičujem če od serviserja pričakujem da bo znal uporabljat oči (nevrteč ventilator ?), in znal uporabljat uhe in google (piskanje napake). Pa to še niso vse njihove zgodbice. Kar se mene tiče bi bil otroški vrtec bolj uporaben kot oni.