Fructal in ostala slovenska podjetja v srbske roke

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
A nimamo za take primere policije in sodstva (ok priznam, da je to bolj ali manj skorumpirano kot kaže), drugače pa ostane še kakšen email na naslov kakšnih preiskovalnih novinarjev. Saj zdej pred volitvami radi drezajo v take zadeve. Aja pa če je župan o katerem govoriš član npr. LDSa, napišeš mail o domnevnih mahinacijah na SDS ali obratno, pa se bo hitro kaj začelo o tem govorit, če je to res.

Iz ust cloveka, ki se zmeraj hvali svojega zupana.
evil.gif

Policija? Kaksna? Ki ne upa tepst ciganov? Inkasantje bolje receno, 11 kazenskih tock sem dobil v letu dni ker sem se povecini peljal 5kmh prehitro (!). Sodstva? Imamo vzoren primer sodstva, en par pri vrhu slo politike. Politika? Ena velika srecna druzina. Forum 21? Novinarji? Ki ne vejo pisati o cem drugem kot o napadu vran v Ljubljani?

priden.gif

Kje jaz zivim.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.102
2.892
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
A nimamo za take primere policije in sodstva (ok priznam, da je to bolj ali manj skorumpirano kot kaže), drugače pa ostane še kakšen email na naslov kakšnih preiskovalnih novinarjev. Saj zdej pred volitvami radi drezajo v take zadeve. Aja pa če je župan o katerem govoriš član npr. LDSa, napišeš mail o domnevnih mahinacijah na SDS ali obratno, pa se bo hitro kaj začelo o tem govorit, če je to res.

Iz ust cloveka, ki se zmeraj hvali svojega zupana.
evil.gif

Policija? Kaksna? Ki ne upa tepst ciganov? Inkasantje bolje receno, 11 kazenskih tock sem dobil v letu dni ker sem se povecini peljal 5kmh prehitro (!). Sodstva? Imamo vzoren primer sodstva, en par pri vrhu slo politike. Politika? Ena velika srecna druzina. Forum 21? Novinarji? Ki ne vejo pisati o cem drugem kot o napadu vran v Ljubljani?

priden.gif

Kje jaz zivim.

Me zanima, če bi tako govoril, ko bi tebe vrane ogrožale
hysterical-1.gif

Naša politika je super, policisti niso samo inkasanti, ker nasproti McDonaldsa na Celovški je IZJEMNO nevaren odsek zato podpiram da tam stojijo (navsezadnje je bila tam leta 1948 nesreča in se je Gustl kar fajn potolkel), ci.ganov ne smeš tepst
ne-ne-1.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.100
592
113
Btw, Senica je bil poročen (s hčerko pesnika Janeza Menarta) in ima otroka.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.102
2.892
113
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Btw, Senica je bil poročen (s hčerko pesnika Janeza Menarta) in ima otroka.

Ko se bo za droge testiralo, naj se pa še DNK test za očetovstvo naredi
evil.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
se moram malo oglasit. V en temi sem že pisal o tem, kaj ko bi se pojavil neki turek, ki bi želel kupit delež od bavarskega proizvajalca avtomobilov od družine Quandt in ali bi to nemci dovolili.
tut Italijani ne prodajo francozom parmalata nacionalni interes .
Problem je tudi, ker je bilo to pri nas narejeno pod neko pretvezo nacionalnega interesa a ko je enkrat postal nekdo direktor oz predsednik uprave je misli, da mu svet leži pod nogami.......
več morda malo kasneje, ko me popljuvate
evil.gif

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
novica iz B92.net:

klik

kako lahko Srbi,Čehi, Slovaki... kupujejo našo nacionalno srebrnino ko pa še včeraj niso imeli za kruh?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.102
6.290
113
blizu močvirne prestolnice
Čehi in Slovaki napredujejo s svetlobno hitrostjo. mi pa žal že od leta 1992 se pravi z pokojnim Drnovškom in njegovo LDS samo nazadujemo.Škoda da JJ ni imel podpore in predvsem jajc da bi podprl reforme