Fructal in ostala slovenska podjetja v srbske roke

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Mene zanima zakaj smo se borili, zakaj smo se osamosvajali dobrih 10 let nazaj, ce zemljo na veliko talamo cefurjem, z najbolj znanim zupanom na celu. Tudi nas zupan je 80% obcine potalal srbom, tudi meni vzel. Nikogar vprasal... Mi ni znal povedati zakaj je bila takrat vojna ZA Slovenijo.

Preklete barabe. Za vsakega palica raste.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
S od prestolnice zivim. Ze tako sem prevec povedal. Lej ne motijo me srbi niti bosanci, niti hrvatje 90% teh, ki zivijo pri nas. Ker dokler se obnasamo kot normalni ljudje smo vsi zadovoljni, vsi imamo svoje probleme. Da pa povecini Slovenska praseta na stolckih zacnejo mutiti in prirejati zemljiske knjige, vzemati privat zemljo za obcinske namene in jo kasneje prodati srbskim podjetjem, da lahko perejo denar v svojih barih pa ni vec tako nedolzna zadeva. Govorim o subkulturi in njenih pripadnikih, ce so slovenci so capci, ce so pripadniki bivsih jugo republik pa cefurji. Ze tako sem prevec povedal.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
To pa potegne za sabo. Ker nihce ne gleda niti srednje rocno, en mandat, naredis en stadion seveda ne s svojim denarjem, ali en dodaten vrtec v drugih obcinah in si zagotovis se en mandat, poberes kolikor se da in "izgines". Najhuje je, ker slovenija tako zelo tone in posredno vzgajamo mladez na isti nacin! To so pa stvari, ki se same od sebe zelo zelo tezko "resijo" in drzavi vrnejo eno prosperiteto.
V 99% pomaga samo ena zadeva...

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.102
2.892
113
A nimamo za take primere policije in sodstva (ok priznam, da je to bolj ali manj skorumpirano kot kaže), drugače pa ostane še kakšen email na naslov kakšnih preiskovalnih novinarjev. Saj zdej pred volitvami radi drezajo v take zadeve. Aja pa če je župan o katerem govoriš član npr. LDSa, napišeš mail o domnevnih mahinacijah na SDS ali obratno, pa se bo hitro kaj začelo o tem govorit, če je to res.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.903
114
63
štajerska
a je kdo že slišal za tržno ekonomijo ?
če lahko slovenci ali pa kitajci kupijo srbska ali pa hrvaška podjetja zakaj je ne bi oni mogli slovenskih ?
zakaj ne bi mogli italijani kupovati slovenskih parcel ?
sfrustriranim zakompleksancem priporočam pričko pa vrv, da končajo svoje muke

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zakaj zanesljiv?

ker nakupa ne bodo kreditirale banke.
Kaj potem bodo kar iz žepa potegnili?

Super. I tata bi sine.
cheer.gif

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Srbi lahko dobijo ugodne kredite kar pri nlb. Poslovne povezave imajo že vzpostavljene.
evil.gif

kaj je 30 mil € proti izgubi ki so jo imeli v 2010?
btw denar nima pedigreja pa vas moti? ali vas bolj moti pedigre plačnika?

sam čevape pa pir imajo poceni
zmaga.gif

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Denar sicer ne smrdi in upam, da bodo ob morebitni prodaji bolje preverili stranko kot so jo v opisanem primeru.
Načeloma pa nimam ničesar proti Srbom. So kul (kot tudi Hrvati, Bosanci, itd).