No, sem že v tej temi napisal, da to imamo mi na firmi in so te plošče lepili na obstoječ estrih... Pa šefica mi je rekla, da je to kar draga rešitev..
In, in če bi sfrezal obstoječ estrih, bi na nek način dobil enak rezultat, z precej manj dela in stroška...
Pa tudi te Vermital plošče so visoke 4cm. Če vržem ven estrih, imam proste višine nekje 10cm. In ker bi naj Vermital plošče zalepil na trdno podlago, bi jih lahko v mojem primeru lepil samo na betonsko plošče in so te Vermital plošče prenizke...
Glede rdečo nit te teme si ne predstavljam manj stroškov in dela z nobeno drugo izvedbo kot s frezanjem estriha..
Res najmanj dela in stroška...
Največje vprašanje ostaja, če kdo to dela v Slo ali če se da kje kupit tak stroj...
Če bi se dalo kje kupit tak stroj, bi bil res skoraj najbolj vesel, ker vsak delovni stroj skoraj ne izgubi vrednosti (če ima malo delovnih ur in če je lepo ohranjen)... Npr. ko sem polagal granit doma, mi je kolega posodil žago za rezanje, vendar bi si moral kupit nov list, ki stane okoli 70 eur. In ko sem sestavil žago, sem opazil, da je dolga 570mm in bi se jebal pri rezanju, če bi rezal 600mm granit. No, in sem kupil novo žago za 300 eur in jo potem prodal za 250 (seveda skoraj nova). Torej sem zgubil manj kot če bi kupil nov list...
Zato sem mnenja, da bi najraje kupil tak stroj, zrihtal 3 objekte in potem prodal stroj...