Sem mislil da zapiranje foruma prakticno nemogoce no ocitno so zaceli tudi pri sirsi mnozici s cenzuro…
Ne sedaj je svoboda in se ne sme govoriti o nebulozah vladajočih.Sem mislil da zapiranje foruma prakticno nemogoce no ocitno so zaceli tudi pri sirsi mnozici s cenzuro…
Ne sedaj je svoboda in se ne sme govoriti o nebulozah vladajočih.
To je za nekatere nekaj nepredstavljivegaseveda se lahko pise, in se tudi bo.
samo, upajmo da na drugem nivoju.
na drugem forumu.seveda se lahko pise, in se tudi bo.
samo, upajmo dana drugem nivoju.
Nope, enako je bilo, le da so ljudje zdaj bolj občutljivi, ker jih "svet" v času, ko so vedno večje težave, navaja na lepobesedičenje, woke agendo in cartanje.Toliko zaljenja ki se je sproduciralo v zadnjem letu (z obeh strani), ni bilo prej v 15 letih skupaj.
Ja nic, prisla so navodila svobodnjakov. 15 let je bilo vse ok, zdaj pa vec ni.
Tako da neko slucajno uvajanje reda ne zdrzi vode, befel je befel in to ociten.
In opletat s fasizmom in nacizmom za vsako stvarOčitno ni žalitev pisati o puklastemu in šiptarskemu frisu, pa vlačiti domobrance v vsako temo. Pa tudi ni nič narobe širiti YT dohtarje in jagodni izbor člankov, kjer se covid premaguje z kolagenom dr. Majića.
Ok dej povzemi kaj je bilo tako kriticnoseveda ne zdrzi, ce pa se ga ne uposteva.
veckrat so bila opozorila... jasno spisan red in pricakovanja...
Ti pa si prisel zgleda lani aprila na tablo.hahaha... ne me hecat, kje pa si bil zadnje pol leta?
v parlamentu so imeli dobesedno tekmovanje, kdo si bo spomnil najbol "smesen" nadimek za kogarkoli iz vlade. stalno nabijanje z enimi in istimi forami, brezciljno pregovarjanje nasi/vasi. itn...
korona forum sem nehal spremljat ze ko je bilo konec te neumnosti. ampak glede na to, da ga ni vec, je bilo ocitno se vedno polno pregovarjanja zakaj ja in zakaj ne...
tole smo si sami skuhal, zdej bo treba pa se pozrt!