forum

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.635
3.088
113
v lokalni ostariji
samo da jaz ninmam zaznamkov:)

moderatorji so že v redu. se mi zdi da so dovolj uravnovešeni, ne sekajo v eno stran ali pametujejo...

najslabša možnost so "enosmerni" ozkogledni modi...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Imam vse to, z mamo pa redko kakšno skupno kulinariko izvajamo, mogoče na kakšnih srečanjih 'klana', pa še tam hrano pripravi kdo drug, samo za razliko do tebe mene ne gledajo zviška, ker sem med višjimi pri nas.

Gor se pa zato, ker me zabavate razno razni liki, med katere sodiš tudi ti, kako je že tista, da si kot mama sposobna pretepsti cel kup napadalcev al je tisto pisal sneco snece kuku snecer
hysterical-1.gif

Pa da ne boš mislila, da imam osebno kaj proti tebi (razen hallux valgus me odbija), jaz govorim o liku 'barvica'.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:

moderatorji so že v redu. se mi zdi da so dovolj uravnovešeni, ne sekajo v eno stran ali pametujejo...

S tem se strinjam, mudarator mora delovati objektivno, če pa ima svoje mnenje/pogled, ni to nič narobe (vsak ga ima), dokler ne vpliva na njegovo delo na način, kot se je to zgodilo pri snecerju...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.419
5.654
113
Lepo da priznaš da si mwd provokatorji
smile-1.gif

Pod mano bi bil že sankcioniran...porihtam čvek v enem tednu
cheer.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.419
5.654
113
Ne moreš vedt...ker se še nisem sprobal kot moderator
smile-1.gif

Bi pa definitivno kot moderator odprl temo v cveku kjer bi spisal vsa svoja pravila...kaj Ne smete delat...pa kaj sploh Ne bi smel delat...pa na kjere bi bil extra pozoren
tongue-1.gif

Tko...transparentno k pr Zokyu bi blo nje
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ne bom lagal.....ti Snecer...goba....

Na drugi strani pa telex sgh.....hmmm boste na moji watch listi...če se boste pa (po)trudl lahko pa tud na shitlisti

Kva pa tazga pišem?

Kamele0N

23. jul 2008
42.419
5.654
113
Ni tolk problem kaj....ampak stopnja na kateri pišeš...

...plus da si se javno posmehoval da etak samo provociras s pisanjem!

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Torej, glede na to, da imam celotno zbirko želenih slik (od tu pa tam), sprašujem (predvsem zato, ker je danes anketa moderna
evil.gif
)

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:

Ker moderatorje hvalite samo levičarji, in tisti, ki opravičujete povojne poboje in zločine, itd.... to pomeni in dokazuje, da moderatorji niso uredu, oziroma so pristranski.

Ko bo moderatorje hvalil tudi kdo iz "nasprotnega" desnega pola, pa bo to pomenilo da so v redu. Moderatorje mora pohvalit tako desnica, kot levica. Sicer nekaj ne štima. Al pa jih mora tako levica kot desnica grajat. To bi dokazalo nepristranskost moderiranja
No zdaj pa začnite govort, da ste vi sicer tud desničarji, ampak......Lap lap lap lap lap.......
V debatah morate dokazat kateri opciji pripadate, ne v izgovorih.

Bi blo pa še zanimivo videt, pod katerimi alter niki se moderatorji še skrivajo.
Ker, da bi se moderatorji tako malo oglašali v debatah in se potem oglasil zgolj pri urejanju preštirih in frkah, ne verjamem.
Vsak ima svoj alter nik s katerim izraža svoje politično prepričanje in debatira, ko pa se spravi delati red, se prfočka pa z moderatorskim nikom.
Tako bi jaz reku.
Bom zdaj zaradi izražanja svojega mnenja še kakšen dodaten ban fasal?