forum

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kaj ti bo nov forum s starimi troli?
wink-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Bi se javu za moderatorja!!!

Mi je bil od Pediatra pristop ok.....lepo prej opozoriš...1x 2x.....3x je ban pa mel bi neko svoj podforum kjer bi pisal (dostopen za pisat samo moderatorjem...ostali bi ga pa samo vidli) noter svoj blog...pač ta kerlc je padu zato pa zato...pride takrat pa takrat...

Mislim da bi moral bit moderatorji bolj v to vpleteni...ne da te samo banajo kot neki tihomirji
smile-1.gif

Pol je pa jok pa stok...ne lepo opozoriš..če ne pa banaš in jasno vsem poveš zakaj pa kako.....bo 90% manj zamer....

Torej lahko postanem moderator v čveku
sprasujem se.gif
začni kar pri sebi opozarjat.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.418
5.653
113
Evo dodajam še skalo na watch listo......
cheer.gif

Modi kaj je zdej......bom lahko delal red al boste zafural forum?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
wink-1.gif

ne. članstvo na priporočilo pa znane osebe.
ali pa striktno moderiranje in bananje.

drkanje, sranje, belo rdeče..to je to. redko kaj pametnega človek najde, pa še to od enih in istih oz od 1% uporabnikov. vmes pa v vsaki temi sranja na tone.

Kamele0N

23. jul 2008
42.418
5.653
113
Stieber pa Gatto umirita se

stieber ena črtica

Gatto že druga
shocked-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.418
5.653
113
Nema ugovarjanja...sedaj bi bil že v "moj moooj" pa jaz bi pisal poročilo v un svoj del javnega a nedosegljivega foruma
tongue-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.276
3.912
113
Ob prehodu s suxa na alter je odpadlo nesteto normalnih, ostali pa vsi sralci. Zakaj mislis da bi bilo ob preskoku z alterja na sralter drugace? Se posebej ob omejitvi da se na novega lahko prijavijo samo sralci (ce kdo potem so oni tisti ki se poznajo med sabo).

Se pa strinjam z nekom visje, 99% vsebine je nasrane od enih in istih. Oziroma za tricetrt uporabnikov ves ze pred klikom na post kaj so napisali.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
prosil sem za sralski forum..ni bilo učinka
prosil za mod funkcijo..tut nič

pred časom sem hotel prosit za skriti forum, pa da povabim not ducat, dva folka s katerimi se človek lahko meni

ne vem..mogoče nov forum, povabiš ta folk..sam izgubi se čar novih možganov...sicer jih je večina pobegnila v tujino, ampak ajde...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
V temu forumu kar moderiraj po svoje..pogrešam Fadila, mislim, da ga je žena pravkar spustila iz kuhinje, pa se bo kaj javil- ti ga pa tudi strogo drž nazaj.
evil.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Moderatorje je zgleda preveč strah ali pa se jim ne da. Vsak poskus moderiranja je označen za komunistično dejanje, likvidacijo, mahanje z belo ali rdečo zastavo itd. In komu pa je za odpirat teme ali pa se spustit v debato če je garancija, da bo v prvih 5 odgovorih sigurno nekdo načel temo komunistov (oz komunistekov, ki je izraz za komuniste ki ne vemo da smo komunisti, nekaj v tem smislu).
Mislim, da nas ima večina željo da se na forumu pišejo vsa možna mnenja, se debatira, pogovarja... Ampak civilno in s spoštovanjem. Če tega ni pa ne vem zakaj bi si kdo želel sploh pogovarjat?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
hysterical-1.gif
kako je baje smešno..NOT

Ne vem, zakaj te ima Kameleon v tabeli pod imenom Eva...pa menda ne držijo tiste skrajno zlonamerne govorice, da si ga baje potegnil celi boks ekipi in so kasneje morali izpirati želodec???
rolleyes-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
wink-1.gif

ne. članstvo na priporočilo pa znane osebe.
ali pa striktno moderiranje in bananje.

drkanje, sranje, belo rdeče..to je to. redko kaj pametnega človek najde, pa še to od enih in istih oz od 1% uporabnikov. vmes pa v vsaki temi sranja na tone.

No, ti sam si nasral tone materiala na tematiko 'jedine', pa smo te več ali manj tolerirali, tako da...odstrani si plašnice z oči, potegni tiæa iz bucotove riti, pa bo...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ne, baje jih nisem potegnil za nos, ampak so jih dobili na na nosove, pa so izpirali njih- ampak ne cela boks ekipa, tolk pa moram biti pošten in ne lagati, če že ti na debelo.
smile-1.gif

Za kameleona pa ne vem, on je baje trol, pa ma svoje finte.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Nema ugovarjanja...sedaj bi bil že v " moj moooj " pa jaz bi pisal poročilo v un svoj del javnega a nedosegljivega foruma
tongue-1.gif
nikoli te nisem imel za cvajtakterja... dobro si to skrival.