forum

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik ivano pravi:
ksz

Meni teli beli&rdeči in njihovi avtorji niti ne grejo tako na živce, ker jih enostavno ne berem. Na živce pa mi gre (verjetno neupravičeno) slinjenje okoli ene Mamce, raznih Gatotov, Caplov, Fadilov, poštarjev, nenasitnih bucotov, Nokerjev in drugih perverznežev, ki se smukajo v "Bitka med spoloma" in uničijo vsako temo tudi v drugih podforumih . Teji se res obnašajo kot da piz.de še videli niso in bi polizali prvo kosmato, ki bi jim prišla nasproti.
Kakšen izbruh..sem moral dvakrat prebrat, da sem nekak razumel poanto..
smile-1.gif

Če je Mama res tvoja, bi te moralo tole prekleto skrbeti. Kolikor se slinijo po njej, bi moral vsekakor opaziti, vsaj zvečer, ko ji greš hrbet umivat
tongue-1.gif

(ps: če boš na jagi kakega prasca snel, bi jaz kupil kake 2 kile, da osvežimo kuhinjo
cheer.gif
)

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Dokler se slinijo virtualno, nekdo pa zares, ni nobenga problema.
cool-1.gif

Prasec pa ni problem, jih je dovolj, celo preveč zadnje čase..sam pospravljat se jih bo treba spravit..

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Čakte čakte čakte, a ta forum ima moderatorje?

Po novem so jih naflojdral cel kup sm not.....prej so bli pa samo vincent pediater pa Nobody

A takih k bi bli prostovoljno čvek porihtat nočejo not vzet.....

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Po novem so jih naflojdral cel kup sm not.....prej so bli pa samo vincent pediater pa Nobody

Torej je tu sedaj več mudaratorjev kot je imigrantov v 12 metrskem lesenemu čolnu tam nekje okoli lampeduse?
confused-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Pa od vse solate s5 samo neki 3je 4je ki jim lahko rečeš moderator....glede na to da dejansko sodelujejo na forumu in moderirajo...

MaverickT (ajde glavni).....IbizaDriver....Andy1......Crashburnt....

Mogoče še Notranjc......ampak njega po unem tresla se je gora...rodila se je miš niti ne vidim več kod moderatorja
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.307
113
Citat:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Si ti malce zamešal podforuma Čvek in Spam kotiček a ne? Predvidevam glede na navedena imena modov. Je pa v obeh vse tako kot je nekaj časa, brez novosti.

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Možno
smile-1.gif
čeprav ne razlikujem ravno med spam pa čvek podforumom...

Ne vem kaj vas je tako strah tu red delat? Če posel opraviš črno na belem...in hkrati o tem transparentno obvestis zainteresirano javnost...ne vidim problema.

Še vsi kaznovani...banani...razno...tukaj gor so se pritoževali več Al manj zaradi vzvisenosti....v ozadju je bil to slabo oddelan javni del...

Tudi mene bi jezilo če bi fasal ban....nikjer pa napisano zakaj...samo pač neka presoja moderatorja...ki te je konec koncev lahko banal tudi zato ker mu nisi všeč in je imel slab dan...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.307
113
Citat:
Ne vem kaj vas je tako strah tu red delat? Če posel opraviš črno na belem...in hkrati o tem transparentno obvestis zainteresirano javnost...ne vidim problema.

Nobenega ni strah red delat. In possli tudi so opravljeni črno na belem, lepo transparentno. Če pa potem babani prodajajo svojo verzijo zgodbic in jo kupite pa ti ni več problem moderatorja. Lep primer je zdaj časovna omejitev pisanja stardca - vse lepo transparetno in obrazloženo a stari še vedno tupi neko teorijo o rdeči zaroti proti njemu in kako on v bistvu sploh ni problematičen uporabnik in nekateri se z njim povsen strinjajo in ga podpirajo in še naprej dajejo odporo njegovim blodnjam. Pri takih talentih nimaš kej in takšnih v Čveku oz. na Alterju nasploh ne manjka. Ali pa gloglo - tip lepo sam prosi za ban, ko se ga pa bana pa spet vsealterska rdeča politično podkovana zarota proti glasu desnice na Alterju. Krneki v glavnem no.

Tebi pa tudi predlagam, da se nehaš obremenjevat s tem moderiranjem.

ivano

Pripravnik
17. jan 2015
125
9
18
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik ivano pravi:
ksz

Meni teli beli&rdeči in njihovi avtorji niti ne grejo tako na živce, ker jih enostavno ne berem. Na živce pa mi gre (verjetno neupravičeno) slinjenje okoli ene Mamce, raznih Gatotov, Caplov, Fadilov, poštarjev, nenasitnih bucotov, Nokerjev in drugih perverznežev, ki se smukajo v "Bitka med spoloma" in uničijo vsako temo tudi v drugih podforumih . Teji se res obnašajo kot da piz.de še videli niso in bi polizali prvo kosmato, ki bi jim prišla nasproti.

Glej, [avtocenzura], če nisi dorasel stanju na forumu, potem preprosto [avtocenzura]. Kaj imaš TI za omenjat moje ime, [avtocenzura]?
Mene uporabniki pač poznajo in se NE skrivam za nickom, jasno, model?
Že od nekdaj me moti "moč" uporabnikov, ki jo skrivajo za maskami. Več si tako ne upajo ... lahko pa skreneš na RKC forum, tam ne boš našel nikogar od zgoraj naštetih ...
evil.gif

Čemu tak izbruh, če se sam ne najdeš v tistem gor? Nisem alter nobenega tukaj gor, forum berem že leta, konkretno preden sem se registriral. Pišem pa zelo malo, ker je med drugimi tudi zaradi tistih navedenih zgoraj celoten forum izgubil kredibilnost.

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Tebi pa tudi predlagam, da se nehaš obremenjevat s tem moderiranjem.

Pa če me boli srce ko gledam kako amatersko se obnašate
grin1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik ivano pravi:
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik ivano pravi:
ksz

Glej, [avtocenzura], če nisi dorasel stanju na forumu, potem preprosto [avtocenzura]. Kaj imaš TI za omenjat moje ime, [avtocenzura]?
Mene uporabniki pač poznajo in se NE skrivam za nickom, jasno, model?
Že od nekdaj me moti "moč" uporabnikov, ki jo skrivajo za maskami. Več si tako ne upajo ... lahko pa skreneš na RKC forum, tam ne boš našel nikogar od zgoraj naštetih ...
evil.gif

Čemu tak izbruh, če se sam ne najdeš v tistem gor? Nisem alter nobenega tukaj gor, forum berem že leta, konkretno preden sem se registriral. Pišem pa zelo malo, ker je med drugimi tudi zaradi tistih navedenih zgoraj celoten forum izgubil kredibilnost.
Zdaj naj pa eden pove, kje ste mene najdli, če seveda mene mislite s poštar, da spamam in da se slinim!?

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Pomojem so pod spam misll une tvoje "printscreene"
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik ivano pravi:
Na živce pa mi gre (verjetno neupravičeno) slinjenje okoli ene Mamce, raznih Gatotov, Caplov, Fadilov, poštarjev, nenasitnih bucotov, Nokerjev in drugih perverznežev, ki se smukajo v "Bitka med spoloma" in uničijo vsako temo tudi v drugih podforumih . Teji se res obnašajo kot da piz.de še videli niso in bi polizali prvo kosmato, ki bi jim prišla nasproti.
467716-post_slo.gif

467716-post_slo.gif
Upam, da si ni kir prsta izpahnu ob prtiskanju na ,,dober post,, , tega vam res ne privoščim
evil.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Nimam več cajta za te bedarije. Na porodniški sem.
cheer.gif

Imam novo mucko, dolgodlako
wink-1.gif

Ti ne veš, kok je cortkana. Pa skoz hoče papat.
tongue-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Očitno ji do popolnosti fali še futranje golobov okol bajte/bloka

....potem bom pa res 100% prepričan da je šla u .......
grin1.gif