forum

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.634
3.086
113
v lokalni ostariji
kvaliteta konstantno pada... 90% tem je o tabelih in tardečih.... pametnih aktualnih tem ni... pametnih uporabnikov praktično ni več. oziroma s ene javljajo... se pa pojavljajo nekateri ki forum izkoriščajo kot oglasno desko...

se bo kaj spremenilo? premaknilo?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
JTFC za moderatorja

Heman_orko.jpg

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kvaliteta konstantno pada... 90% tem je o tabelih in tardečih.... pametnih aktualnih tem ni... pametnih uporabnikov praktično ni več.

S tem se pa MORAM strinjat
frown-1.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.665
515
113
Jaz bi vse teme okoli 2. Sv zmetal v kos ker zgleda je to neverending story

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Bi se javu za moderatorja!!!

Mi je bil od Pediatra pristop ok.....lepo prej opozoriš...1x 2x.....3x je ban pa mel bi neko svoj podforum kjer bi pisal (dostopen za pisat samo moderatorjem...ostali bi ga pa samo vidli) noter svoj blog...pač ta kerlc je padu zato pa zato...pride takrat pa takrat...

Mislim da bi moral bit moderatorji bolj v to vpleteni...ne da te samo banajo kot neki tihomirji
smile-1.gif

Pol je pa jok pa stok...ne lepo opozoriš..če ne pa banaš in jasno vsem poveš zakaj pa kako.....bo 90% manj zamer....

Torej lahko postanem moderator v čveku
sprasujem se.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
kvaliteta konstantno pada... 90% tem je o tabelih in tardečih.... .

se podpišem pod tole takoj

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Ne bom lagal.....ti Snecer...goba....

Na drugi strani pa telex sgh.....hmmm boste na moji watch listi...če se boste pa (po)trudl lahko pa tud na shitlisti

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
ČE postanem mod..eLL si tudi ti na watch listi
wink-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Vsake tolk bi pa v uni svoji temi kamor bi lahko samo jaz pisal monologe.....prilepil "printscreen" statistike...

Saj veš...une črtice
grims-1.gif

smrekarjevi.png

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.908
113
40
MB
Citat:
kvaliteta konstantno pada... 90% tem je o tabelih in tardečih.... pametnih aktualnih tem ni... pametnih uporabnikov praktično ni več. oziroma s ene javljajo... se pa pojavljajo nekateri ki forum izkoriščajo kot oglasno desko...

sem opozarjal že pred časom, moderiranja sploh ni več, vsaj omembe vrednega ne, ampak jaz sem od višjih inštanc dobil odgovor ... da pač je tak forum ... ni tak resn

za mene je bil prej sux, pol pa alter, vir informacij, se je dalo najt marsikaj pa tud pametne ljudi spoznat, v zadnjem času pa je res polom ker ene in iste osebe konstantno poserjejo vsako temo

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Lahko bi bli tud wermacht križci in rdeče zvezdice namest "črtic"
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

vaša struja ma Ibizo, zakaj rabite desničarji dva moda?

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Vi levičarji maste samo eno jajco? Rabiš valda levo modo pa desno modo.....

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Vi levičarji maste samo eno jajco? Rabiš valda levo modo pa desno modo.....

množinski samostalnik, osnovna šola

nimaš minimalne formalne izobrazbe za moda

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:

sem opozarjal že pred časom, moderiranja sploh ni več, vsaj omembe vrednega ne, ampak jaz sem od višjih inštanc dobil odgovor ... da pač je tak forum ... ni tak resn

za mene je bil prej sux, pol pa alter, vir informacij, se je dalo najt marsikaj pa tud pametne ljudi spoznat, v zadnjem času pa je res polom ker ene in iste osebe konstantno poserjejo vsako temo

mesece nazaj sem o tem govoril.

očitno bo treba nov forum narest.