Kaj pa ni bilo objektivnega? Je po pravilih? Ja. Potem ni težav. In F1 je od nekdaj ekipni šport, zato je jasno, da si v ekipi pomagajo. Vedno bilo in vedno bo.Neki nisi objektiven za nekoc komentatorja f1 dirk. Verjetno z razlogom pridevnika nekoc. Odpelji se s takimi. Gargy ima verjetno med nami najbolj objektiven pogled na trenutno f1, ki jo zna za razliko od tebe celo zadevo obrazloziti. Ti tega nikoli nisi znal.
Prej pametno. Vsaka točka šteje. Sreče za HAM, da je bila Perezova uvrstitev važna za moštveno točkovanje, sicer bi RB lahko poskrbel, da Perez poskrbi za Bottasov 2. poskus.Moram se opravičiti Mercu, ker sem obtožil Bottasa nagajanja Maxu. Sem površno gledal. V bistbu je Max nagajal Bottasu v hitrem krogu, da bi mu pokvaril najhitrejši krog, kar mu je v prvo tudi uspelo. Zato so Bottasa poklicali v bokse še 1x in ga tudi zadržali kakšnih 5 sec., da je ob povratku prišel v prazen prostor. Pohvalno s strani Merca za manever in malo neumno s strani Maxa.
Potem pač nisi neka fan F1, ampak fan enega dirkača ...
Jaz, recimo. In ne samo v F1. Indy, NASCAR, Supercars, RX, F E, RX ...Bendaj kakor ti pase. Predvsem sem fan akcije, dinamike v sportu F1. Ce tega v dirki ni, mi pac ni zanimivo (mazohist nisem). Isto drzi za komentiranje. Ce je brezvezno, me mine. Mi pa pokaz koga, ki samo gleda in navija za vse? Get real...
Jaz, recimo. In ne samo v F1. Indy, NASCAR, Supercars, RX, F E, RX ...
Ljepotan je dobil 5 mest minusa, nova mašina.Ufff. Glede na FP1 je tole že kr odločeno. Upam da bo dež, pa se maybe kej spremeni. Rbr brez konkurence.