Hehehe. Glupi sumaher na polno cez zid pol pa Coulthard kriv. Sej je sam reku mislm da leto al dve kasnej da DC ni nc narobe naredu. Ampak ja, kle se boste cel lajf s tem 'pumpal' pa slikce nagih bab izmenjeval ne? Danasnji alfa deci pa to, hahah. In pol se pa nad Hamiltonom zgrazate, fookin pathetic
A imate v Polju cez praznik dostop do racunalnikov. Hehe uzivaj.
Crash was my fault, Coulthard admits
www.smh.com.au
Kar sem sam dirkal, se umikaš oziroma spuščaš naprej izven idealne linije... v nalivu, ko je vidljivost minimalna, na idealni liniji spustiti plin ali zavreti je idiotizem. Davidu se je zdelo to takrat v redu, ko je to nekdo naredil njemu, kar naenkrat ni bilo več v redu...Ja, res je, tud to je blo. Kaj je pa sam suma reku si pa tuki preber (da DC NI kriv):
When Michael Schumacher accused David Coulthard of nearly killing him in 1998 Belgian Grand Prix
Michael Schumacher was leading the Belgian Grand Prix when he crashed into the back of David Coulthard in pouring rain in the 1998 F1 season.sportslumo.com
Pol pa stekej, kr noben ni kriv. Trolek ala zaska pa itak vse skup steka ko mutavi telefon. Jihaaa
Maš res, nisi zastonj Najbolji.Marsikaj je idiotizem, tud nazigat kot bebo po tako dezevni pisti, ko ne vidis nic pred sabo in to s 40 sekundami prednosti potem pa grozit ko nazi, ko se sment, zgodi situacija, kot se je (pa brez skrbi, ni bla namerna - to lahko rodi samo pervert mind, ki ga zanima edino in samo potrditev njegove teze, ostalo pa zanemari / prezre). Ampak bmk, podal sem nekaj, kar 'kavc generali' tukaj niso, ker za njih je itak samo en prav (DC idiot), pa zal ni tako simpl. Zdaj, ce so/niso sposobni to predelat je pa njihov problem.
nažigat v f1...Marsikaj je idiotizem, tud nazigat kot bebo po tako dezevni pisti, ko ne vidis nic pred sabo in to s 40 sekundami prednosti potem pa grozit ko nazi, ko se sment, zgodi situacija, kot se je (pa brez skrbi, ni bla namerna - to lahko rodi samo pervert mind, ki ga zanima edino in samo potrditev njegove teze, ostalo pa zanemari / prezre). Ampak bmk, podal sem nekaj, kar 'kavc generali' tukaj niso, ker za njih je itak samo en prav (DC idiot), pa zal ni tako simpl. Zdaj, ce so/niso sposobni to predelat je pa njihov problem.
Šumi se je v Spaju rodil...Kar je je...
Ampak to je vseeno bila Epska dirka MS....
Ko je tekmecem dajal po 5+ sekund na krog....
Čez O Rouge je šel pa 30+ km/h hitreje....