Red Bull in Max so znali kapitalizirati priložnost, ki sem jim je ponudila ta vikend. so tvegali z nižjim tlakom in precej pridobili, Mercedes je očitno šel v vikend precej bolj previdno, kar je, glede na to, da sta oba vozača imela puncture prejšnjo dirko, popolnoma razumljivo. ni pa Mercedes imel edini problemov s pnevmatikami, v bistvu skoraj le RB ni imel problemov, ostali so kar borbali ...
kar pa se Ferrarija tiče ... za aviona je vidno, da stvari med Vettlom in vodstvom ne klapajo več. kar skušajo prikriti, pa je vse bolj očitno pa je to, da Vettel tudi približno nima enakega avta, kot Leclerc. Vettel mogoče res je na bojni nogi, zagotovo pa ni pozabil, kako voziti in ve, da rabi tudi dobre vožnje, da si zagotovi sedež za naprej. čeprav ... tudi tu imam teorijo. Vettel sedež že ima, zato je tudi tako miren, kar se tega tiče ... kje? nočem jinxat, ampak, počakajmo še malo, bom po pravici povedal, če sem imel prav.
priznam pa, da Hulk tudi meša štrene in prav je tako ...
kar pa se komentiranja tiče - že cel čas trdim da sta Dušan
SJTV1 in Andraž super, pa ne vem, zakaj mi nihče ne verjame ... saj se kdaj tudi zgubita, ampak to tako ali vsi, sploh če si oddaljen od vse akcije ...
samo tako naprej ...