[Formula 1] Novice iz sveta III.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.986
113
Ne, mislil sem, da ne razumem te njegove izjave glede sauberja/williamsa.

Očitno vsi bolj cenijo Merca, kot ga mi vidimo? Ker za moje pojme je sauber letos na večini dirk hitrejši, williams pa tudi na nekaj.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ne, mislil sem, da ne razumem te njegove izjave glede sauberja/williamsa.

Očitno vsi bolj cenijo Merca, kot ga mi vidimo? Ker za moje pojme je sauber letos na večini dirk hitrejši, williams pa tudi na nekaj.

Mercedes ne more biti bolj cenjen od Williamsa - razen (pra)stare slave nimajo ničesar za pokazat. Sicer je precej časa minilo tudi od Williamsovih najboljših let, pa vendar - je neka kontinuiteta in po brci v temo z motorji so letos končno spet v pravi smeri.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.986
113
No, pomoje gre kimi k ferariju, massa pa v sauber.

Če res, da bo šel kimi k ferariju, potem bom imel drugo leto razlog, da bom še gledal F1
smile-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Tukaj je proga veliko bolj predvidljiva, kakšnih hudih zaviranj ni, če se cuka levo-desno ravno tako nastanejo težave, rahli trki pa zaradi zaprtih koles predstavljajo manjše težave, ravno tako (skoraj) nimajo vpliva na aerodinamiko...

Talko, da ni ravno primerljivo, razen da so v obeh razredih vozniki hudi mojstri.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ja ok... Je vsaj taki tip, da pove kak zadeva stoji, ne pa kot eni hinavci v F1. Kimi je car in upa, da čimbolj vpliva na soseda Vettla
smirk-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.986
113
Če bo vettel postal takšen kot kimi, bo postal počasen. Čeprav...no ja...naj kar postane, ker sedaj je na dobri poti, da skine fotra v njegovih rekordih, kar pa seveda nočemo, ne?
wink-1.gif