[Formula 1] Novice iz sveta III.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Če že dlakocepimo...lahko jih ima tudi manj, če prvega izločijo iz prvenstva.

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
V zvezi z našim preljubim komentatorjem, ki je odgovarjal na vprašanja uporabnikov znanega slovenskega foruma...

A.com

Še posebej me je navdušil z naslednjim:

Citat:
BraaZ: Koliko časa se navadno pripravljate z raznimi prispevki pred dirko?

Pripravljam se ves čas med dirkami, tudi pozimi berem, se izobražujem … A intenzivno se pripravljam od četrtka do nedelje, ko je dirka, na prizorišču, vsak dan po več ur. Od dve do štiri ure vsak dan, vmes pa pripravljam še prispevke, reportaže, komentarje …

Če pod izobraževanje spada prebiranje Lady, potem mu verjamem
bonk.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
tale rosberg je tudi šema

Q: Your qualifying pace is fantastic but the race pace needs to improve…
NR: Why do you say that? I don’t fully agree with that. Take Monaco, we were quick in qualifying and quick in the race. In Bahrain you are right, in Barcelona you are right and yes here in Montreal you are right. So probably it is true that at more races we’ve been faster in qualifying. But I am not worried because we have very clever people looking into the issue. I still believe that if you have no problem with the car it is still all about tyre management and we are learning very quickly.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Pred časom je bila tu lestvica o plačah F1 voznikov...To je pomoje bolj realno stanje:

http://f1.rtvslo.si/index.php?id=news&type=zgodbe_f1&item=6155

19. Fernando Alonso, 32 milijonov $, formula 1
20. Michael Schumacher, 30 milijonov $, formula 1
20. Valentino Rossi, 30 milijonov $, motoGP

Še več od sponzorjev zasluži Michael Schumacher, kar 10 milijonov dolarjev, Mercedes pa mu letno plača 20 milijonov dolarjev.

Mi je bilo iber smešno tisto, ko je bila lestvica pa imel foter 5 al 10mio plače samo
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
alonso ful kolega od mase
smile-1.gif
haha, njegov moštveni kolega očitno ni favorit..sej ne, da se ne bi se strinjali, ampak lepo pa ni :D

Nazadnje urejeno:

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Od navedenih je najmanj pokazal sumaher, celi dve tocki, ne mors verjet, to bo rekord... nej se ze spoka da mlajsi dobijo sanso...

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
prav. pa mi povej kaj so pol tvoji posti ce je moj provokacija? sej je glih kvalifikacij konc pa ce bom spet kej napisal bo najbrz spet provokacija? je res lusno v baloncku zvet, ne?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
kateri moji posti pa? to, da je massa pokazal najmanj? seveda sem imel v mislih top 5 moštev, vergne je res verjetno pokazal manj.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
sej sploh ni vazno kateri, tok so provokativni kot tisti moj. ce se potruds prebrat ti bo mogoce jasno... al pa tud ne... ampak zal, tako trenutno stvari stojijo...

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
pa se to: ni vsak post ki se tice sume provokacija. zadne case je vec al manj res kar se pise o njem... zdej si pa sam to razlagej kakor hoces...

pablo

Pripravnik
3. jun 2008
149
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Massa je letos od vseh pokazal najmanj, še kimi je več, kot on.

Kje si Kimija zdej našel?? Šumaher je pokazal najmanj, Massa pa takoj za njim... Ne mešaj Kimija z nesposobneži prosim...

LP

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik pablo pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Kje si Kimija zdej našel?? Šumaher je pokazal najmanj, Massa pa takoj za njim... Ne mešaj Kimija z nesposobneži prosim...

LP

Seveda da je pokazal najmanj, če pa se mu je na 7 dirkah 4-krat pokvaril avto, enkrat pa je odstopil po napaki obeh dirkačev.
Na tisti dirki, kjer je prišel do cilja pa je prišel do točk (na VN Malezije je štartal dobro, potem pa se je uni gnil francoz zaletel vanj).
Brez okvar bi bil šumi med vodilnimi v prvenstvu.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Citat:
Uporabnik pablo pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

LP

Kimija zato, ker ga grosjean šola, pa je grosjean velik noob. Massa pa itak...vemo kako je.

To, da pa je fotr letos slab, pa laho izjavi le nekdo, ki zgolj površno opazuje dogajanje v F1.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik pablo pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

LP

Kimija zato, ker ga grosjean šola, pa je grosjean velik noob. Massa pa itak...vemo kako je.

To, da pa je fotr letos slab, pa laho izjavi le nekdo, ki zgolj površno opazuje dogajanje v F1.
Ful je dober, celo dve pike ma...raztur totalen.
hysterical-1.gif