Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Ne boš nehal, a? Se pravi imaš Hamiltona za pomočnika Denisu? In je potem drugi po hiearhiji, a? Heiki tretji, ali deli drugo mesto? Heiki odstopi zaradi lastne napake, ga lahko Hamilton odpusti ali ne more? Po tvoje lahko vsak, ki je ''po hiearhiji'' pol koraka spredaj, serje tistemu zadaj? Mogoče ste se šli vi tako v peskovniku, v real life je pa malo drugače.Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Je placan da vozi, ampak je višje po hiearhiji kot mehaniki se ti ne zdi ? Torej moj pomočnik oz. moj "backup" se lahko ***** na čestilko če so zamazana tla, čestilka se pa na njega ne more če on ne naredi vredu. To je poata vseh poant.
Mali se nima kaj pizditi čez šefe ali mehanike. On je zato v moštvu, da vozi, če misli, da bo boljši mehanik, kot šofer, naj dela pa to. Ali pa naj sam sebi gume menja, če misli, da bo tako hitrejši. Pa še pivo lahko spije vmes.
Kaj bi ti zdaj tu rad ? Meni neko tvoje mišljenje vcepo al kaj ? Meni je to bedasto kar govoriš in me za to boli falus, povedal si svoje mnenje in jaz sem povedal svoje mnenje in konec debate in ne mi tu meni "Ne moš nehal a" ker tak z mano vsakdo nebo govoro