Formula 1 Hungarian Grand Prix 2010

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Pa naviji za Sutila
grin1.gif

Kdo pa je to?

I

Izbrisan uporabnik #488

S katero pa se ne more niti do Hoferja zapeljat, jaz pa s svojim ja
smile-1.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
KSZ

Pa dobro no, kaj se imate še tolk za pregovarjat. Še Šumaher je priznal, da je naredil neumnost. Ok, verjetno so mu odvetniki svetovali kako naj odgovori, da bo zadoščalo kot opravičilo, sam verjetno še vedno ne bi priznal kako neumnost je naredil.

Sicer pa, važno je, da je tokrat baričelo prehitel šumija in ni nihče dajal navodil iz boksov.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Vsaj nekaj se dogaja, ne pa da v nedeljo popoldan dva kroga po startu zaspiš in se zbudiš, ko igrajo himne. V sodobni formuli 1 je vse preveč elektronskih pomagal, ki sicer prispevajo k hitrejši vožnji, samo tekmovanje pa naredijo dolgočasnejše.
Se spomnim F1 pred desetletji, ko so imeli še ročne menjalnike in podobne stvari. Je bilo veselje gledati, ko je pokazalo kako v kokpitu dirkač gara, šaltali so tako hitro, da si mislil, da gledaš hitri posnetek. Respect. Se spomnim, da so nekoč postavili kamero tako, da je kazalo dirkačeve noge. Pedal za gas je bil na zgornjem desnem vogalu prevrtan, skozi luknjo pa je bila speljana zajla za gas, dirkač (Italijan) pa si je na čevlje napisac "Ciao mama". To so bili časi Prosta, Rosberga (Kekeja) in Laude, in takrat se je še dogajalo, da smo skozi dirko videli več kot eno prehitevanje, vozili so majstri, ki so imeli jajca.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Saj vem, ampak bolj so mi bile všeč dirke, ko je Senna napovedal, da če bo Prost v prvem ovinku pred njim, da ga bo zradiral s steze. In ga tudi je.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
On tega ne bi napovedal, bi samo storil, po dirki bi rekel pa, da je on v njega zapeljal
hysterical-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
hysterical-1.gif

Na, se mal smeha:

“He was an [censored],” he said of Schumacher. “It was an idiotic manoeuvre that was extremely dangerous, it was incredible. He wasn't thinking and it was just pure arrogance that he thought he could just drive another driver into the pit wall.”

“He's always done stuff like this and has intimidated people for a long time, but he got away with it because he was Michael Schumacher, he was the 'the' Michael Schumacher, but this Michael Schumacher isn't getting away with it.”

By Irvine
hysterical-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
A je bil Irvine trezen al pijan ko je to povedal?
evil.gif

Sicer pa, jest se samo režim, ko berem komentarje. Mislim, da si glede na komentarje večina na forumu želi, da bi bila F1 še strožja kot so cestno prometni predpisi pri nas....
grin1.gif