Odlična dirka Kimija, Rosberg odlično, kljub 2 mal tako tako obrambama, ostali zaenkrat kar v redu!
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Najbolj sem užival ob gledanju današnje dirke kako igrata tisti dve babi tenis.
Gnilobe RTVjevske.
Še dobro, da obstaja ORF, da sem tam spremljal dirko. Bo treba se nemško naučit, da bom razumel kaj govorita komentatorja.
Dobra dirka, edin ni mi jasno zakaj je šumi začel na mehkih namesto na trdih gumah.
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Stari če do zdaj ni zasovražo ko ga Nico tako nemarno pere že tri leta potem je ne bo kmalu...
Je pač teniški lobij naši edini "nekomercialni" TV nakazal nekaj soldov, mi pa malo pobrundamo in naprej vestno plačujemo "obvezni" prispevek. RTV-jevci so v hudi duševni stiski, kako sedaj oglase, ki so na "nekomercialni nacionalki" predvideni za F1, stisnili v tistih nekaj krogov, kar je bilo prenosa dirke. Torej so bili oglasi na 3 kroge.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Najbolj sem užival ob gledanju današnje dirke kako igrata tisti dve babi tenis.
Gnilobe RTVjevske.
Še dobro, da obstaja ORF, da sem tam spremljal dirko. Bo treba se nemško naučit, da bom razumel kaj govorita komentatorja.
Dobra dirka, edin ni mi jasno zakaj je šumi začel na mehkih namesto na trdih gumah.
Noro ja, sem tu pa tam preklopil, da bi gledal na HD pa vidim nek tenis, pa še to ženski in v nekem tekmovanju, ki "nikogar" ne zanima.
Kaj so delali danes rtvslo